Diyadin Kaymakamı Korkusuz'dan 62 Köy Muhtarlarıyla İlk Buluşma
Editör: Söyler Haber
30 Haziran 2025 - 13:09 - Güncelleme: 30 Haziran 2025 - 13:15
Diyadin Kaymakamı Korkusuz'dan 62 Köy Muhtarlarıyla İlk Buluşma
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle, 28 Mayıs 2025 tarihinde imzalana 2025-203 sayılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Adıyaman Vali Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Ağrı/Diyadin ilçe Kaymakamı olarak atanan Furkan Korkusuz, görevine başlar başlamaz ilçede çalışmalarına başladı.
Kaymakam Furkan Korkusuz, göreve başlamasının ardından ilçe genelindeki köy muhtarlarıyla ilk tanışma ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Diyadin Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenen bu önemli buluşmaya, ilçeye bağlı 62 köyün muhtarı yoğun ilgi gösterdi. Toplantı, yeni Kaymakam ile köy muhtarları arasında güçlü bir iletişim ve iş birliği zemini oluşturdu.
Muhtarlardan "Hayırlı Olsun" Dilekleri ve Yoğun Katılım
Diyadin ilçesine yeni atanmanın heyecanını yaşayan Kaymakam Furkan Korkusuz'a, 62 köy muhtarı "hayırlı olsun" dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi. Muhtarlar, yeni Kaymakam'ın göreve başlamasıyla birlikte köylerinin sorunlarına daha hızlı ve etkin çözümler bulunacağına dair umutlarını dile getirdiler. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı ve ilgili kurum amirleri de katılım sağlayarak, yerel idare ile güvenlik ve hizmet birimleri arasındaki koordinasyonun önemini pekiştirdiler.
Kaymakam Korkusuz: "Köylerimizin İhtiyaçlarını Dinleyerek Çözüm Üreteceğiz"
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, köylerin mevcut durumu, karşılaştıkları ihtiyaçlar ve öncelikli sorunlara ilişkin muhtarları tek tek dinledi. Kaymakam Korkusuz, muhtarlardan aldığı bilgiler ışığında, kırsal kalkınmanın ve köy yaşam kalitesinin artırılmasının öncelikleri arasında yer aldığını belirtti.
Konuşmasında çözüm odaklı iş birliğinin önemine özellikle vurgu yapan Kaymakam Korkusuz, "Siz değerli muhtarlarımız, köylerimizin nabzını tutan, vatandaşlarımızla devlet arasındaki en önemli köprüsünüz. Köylerimizin her türlü sorununu ve ihtiyacını en iyi bilen sizlersiniz. Bu nedenle, sizlerden gelen talepleri çok önemsiyoruz. El birliğiyle, iş birliği içerisinde hareket ederek köylerimizin sorunlarına kalıcı çözümler bulacak, yaşam standartlarını yükseltecek projeleri hayata geçireceğiz," dedi.
Kaymakam Korkusuz, tanışma toplantısına katılan tüm muhtarlara teşekkürlerini ileterek, bu tür buluşmaların düzenli olarak devam edeceğinin sinyalini verdi. İlk toplantının verimli geçtiği ve karşılıklı güven ortamının oluştuğu gözlemlendi. Bu buluşma, Diyadin'in köyleri için yeni bir dönemin başlangıcı olarak nitelendirilirken, Kaymakam Korkusuz'un katılımcı ve çözüm odaklı yönetim anlayışının bir göstergesi oldu.







FACEBOOK YORUMLAR