HAKEME RAĞMEN DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR

Doğubayazıt Belediye Spor- Erzurum Ilıca Spor karşılaşmasında Doğubayazıt Belediye Spor- Erzurum Ilıca Sporu 2-0 mağlup ederek, grupta oynadığı 2 maçta aldığı 4 puan ile liderliği ele geçirdi.

HAKEME RAĞMEN DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR
Editör: Söyler Haber
14 Haziran 2021 - 12:28



HAKEME RAĞMEN DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR

DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR (2)- ERZURUM ILICA SPOR (0)

Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz İlçe stadyumunda oynanan Doğubayazıt Belediye Spor- Erzurum Ilıca Spor karşılaşmasında Doğubayazıt Belediye Spor- Erzurum Ilıca Sporu 2-0 mağlup ederek, grupta oynadığı 2 maçta aldığı 4 puan ile liderliği ele geçirdi.

Doğubayazıt Belediye Spor 90 dakika boyunca sahada oynadığı oyunu ile rakip takıma pozisyon vermedi.

90 dakika boyunca hakemin çaldığı yanlış düdükler oyuncuları ve seyircileri çileden çıkardı.

BAL Ligi 8. Grupta mücadele eden Doğubayazıt Belediye Spor topladığı 4 puan ile grup liderliğine oturdu.

Yıllardır Doğubayazıt halkının hasret olduğu spor sevgisi, nihayet BAL Liginin başlamasıyla hayat buldu.

Doğubayazıt’da genci yaşlısı her kesimde insanın tribünlerde yerlerini alacaklarında kimsenin şüphesi olmasın.

Doğubayazıt’da sosyal aktivitelerinin olmaması ve pandemi sürecinde evlerine kapanan vatandaşlar spor gibi aktiviteler ile rahat bir nefes alacaklardır.

11. Haziran günü www.soylerhaber.com sayfamızda yaptığımız haberde Pazar Günü Saat 17.00 İlçe Stadyumunda Buluşalım haberimize “ Doğubayazıt spor sevenleri ve halkı olarak bizde buradan Ağrı ve Doğubayazıt mülkü idare amirlerimize sesleniyoruz; Iğdır’da o kadar seyirci nasıl sahada maç izledi, hangi şartlar ile seyirciler sahaya alındı, Doğubayazıt halkı olarak bizlerde sizlerden rica ediyoruz aynı izin ve aynı şartlar ile sahada Doğubayazıt Belediye Spor maçına girmek ve takımımızı desteklemek istiyoruz. Gün birlik günüdür, fikriniz zikriniz ne olursa olsun pazar günü Doğubayazıt halkı olarak sahada tek vücut olalım.

Yaptığımız bu çağrıya cevap veren başta Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İlçe Emniyet Müdürü Barış Akgüç ve Emniyet personellerine, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ve yönetimine, Doğubayazıt halkı adına sonsuz teşekkürler ediyoruz.


Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram ve Genel Sekreter Yılmaz Daş ile Doğubayazıt İlçe stadyumunda yaptığımız sohbette bana söyledikleri sözleri aynısını siz okurlarımıza aktarıyoruz “SIDDIK BAŞKAN SİZİN 11. HAZİRAN GÜNÜ SÖYLER HABER’DE YAPTIĞINIZ ÇAĞRIYA DUYARSIZ KALMADIK, AĞRI’DAN GELEN ARKADAŞLAR OLARAK BU ÇAĞRIYA DESTEK VERMEK İÇİN BİZLER BUGÜN SAHADA DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPORU YALNIZ BIRAKMADIK. Ağrı Spor Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetimine, Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram, Genel Sekreter Yılmaz Daş ve yönetimlerine, Ağrı Vefa Spor Başkanı Yusuf Kaplan, Teknik Direktör Önder Tunay ve futbolcularına, Ağrı Futbol İl Temsilcisi Celal Bulut, Eleşkirt Gençlik Spor Müdürü Sabahattin Güzel ayrıca Ağrı, Iğdır il ve ilçelerinde gelen, Doğubayazıt Belediye Sporu yalnız bırakmadıkları için duyarlıklarından dolayı Doğubayazıt halkı adına sonsuz teşekkürler ediyor iyiki varsınız.

Doğubayazıt spor severleri olarak başta Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Kulüp Başkanı Ahmet Beytar ve yönetici Rıza Sorak, Hocalar İshak Özbey, Ali Kemal Er ve Kulübün tüm sporcularına ayrıca tribünlerde yerini alan yağmur çamur, kar kış demeden cefakâr vefakâr taraftarlara ve Amigo Niyazi Alkan’a Doğubayazıt halkına bu mutluluğu yaşattıkları için sonsuz teşekkürler ediyoruz.


DOĞUBAYAZIT BELEDİYE SPOR
61- İlyascan coşkun (9)
 4- Mustafa (8) Emre Gürses (8)
5- Fatih (10)
17- Yunus Karaaslan (10)
3- Ulaş taş (10)
 20- Yunus Emre Turan (10)
10- Arda (10)
13- Sezer (10)
7- Özgür (8) Emre Gürses (8)
19- İbrahim Kaya (9) - Soner Yirmibeş (9)
14- Burhan Nebioğlu (8)

Yedekler
15- Soner Yirmibeş
6 Muhammet uçar
16-Abdullahkerim gulen
2-Emre Gürses

GOL: 5. Dakikada İbrahim- 74. Dakikada Soner

PUAN DURUMU
Doğubayazıt Belediye Spor: 4
Erzurum Ilıca Spor: 3
Iğdır Belediye Spor: 2
Erzurum Yakutiye Spor: 1

HABER: SIDDIK SÖYLER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum