​​​​​​​DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI M. KEMAL AKPINAR AHMEDİ HANİ MYO'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

​​​​​​​DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI M. KEMAL AKPINAR AHMEDİ HANİ MYO'DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Editör: Söyler Haber
13 Haziran 2021 - 09:59



DOĞUBAYAZIT KAYMAKAMI M. KEMAL AKPINAR
AHMEDİ HANİ MYO’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Azerbaycan’da yaşayan Doğubayazıtlı iş adamı Abdulbari Goozal tarafından 11 Ekim 2013’de eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın da katıldığı törenle Doğubayazıt’da 36 milyon TL yaklaşık maliyet ile yapılan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesindeki Doğubayazıt Ahmedi Hani Meslek Yüksekokulunun, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında tamamlanan kampüste öğrenciler ağırlanmıştır. 

Temel atma törenine; o dönemin Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, İntersun Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbari Goozal, AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman ve Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan'ın da birer konuşma yapmasının ardından Bakan Yazıcı, beraberindekilerle birlikte butona basarak yüksekokulun temeline ilk harcı atmışlardı.

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, 11 Ekim 2013 temeli atılan, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında öğrenci alan ve bugün eğitim faaliyetine devam eden, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ahmedi Hani Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulundu.  

Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar Ziyaret kapsamında, MYO'da incelemelerde bulunarak, faaliyetler hakkında Ahmedi Hani Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Erdal Karhan’da bilgi aldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum