​​​​​​​Erdoğan'dan, Patnos'a Tam Destek

​​​​​​​Erdoğan'dan, Patnos'a Tam Destek
Editör: Söyler Haber
03 Nisan 2024 - 14:20 - Güncelleme: 03 Nisan 2024 - 14:33


Erdoğan'dan, Patnos'a Tam Destek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan Patnos ilçesine tam destek geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci aracılığıyla yaptığı görüntülü telefon konuşmasında, AK Parti Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın'a 'Desteklerimle Yanınızdayım' dedi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci’nin telefonu üzerinden Patnos Belediye Başkanlığı seçimini kazanan AK Parti Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın ile iletişime geçen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Öncelikle Ramazan’ı Şerifiniz mübarek olsun, seçim sonuçları sebebiyle seni tebrik ediyorum. Ağrı’nın en büyük ilçesinde zafer yakaladığın için tebrik ediyorum. Ve bundan sonraki en büyük hedef Patnos’u layık olduğu yere taşımak. Cumhurbaşkanı olarak her zaman yanında olduğumu bil. Ruken hanım aramızda daima aracı olsun.” ifadelerini kullandı. 

Görüşme ile ilgili konuşan AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci; “Ağrı’mızın en büyük ilçesi olan Patnos’taki zaferimizi kutlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Belediye Başkanımız Abdülhalik Taşkın ile birlikte ilçemiz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum