EMİNE TEYFUR, AİÇÜ'DE PROFESÖR OLDU

Emine Teyfur, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünde Profesör unvanı alarak ataması yapıldı.

EMİNE TEYFUR, AİÇÜ'DE PROFESÖR OLDU
Editör: Söyler Haber
08 Ocak 2024 - 19:47 - Güncelleme: 08 Ocak 2024 - 19:58



EMİNE TEYFUR, AİÇÜ’DE PROFESÖR OLDU

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doğubayazıtlı hemşehrimiz Prof. Dr. Mehmet Teyfur ’un eşi Emine Teyfur, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünde Profesör unvanı alarak ataması yapıldı.

Prof. Dr. Emine Teyfur, Ege Üniversitesinde ve Dokuz Eylül Üniversitesinde toplam 14 yıl çalıştı. AİÇÜ’de 11 yıldır öğretim görevlisi olarak görev yapmakta, Teyfur, yıllardır Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde çeşitli birimlerinde farklı görevlerde yer almıştır.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünde Profesör olarak ataması yapılan Prof. Dr. Emine Teyfur, hocamıza hayırlı olsun dileklerimizi iletir, başarılarının devamı dileriz.


Emine Teyfur Kimdir;
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünde Profesör unvanı alan Emine Teyfur ilk, orta ve lise öğrenimini Ağrıda gerçekleştirdi.
Lisans öğrenimini Gazi Üniversitesinde, Yüksek Lisansını Atatürk Üniversitesinde, Doktora öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesinde tamamladı.
Meslek hayatına Ağrı Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi olarak başlayan Prof. Dr. Emine Teyfur, daha sonra Ege Üniversitesinde ve Dokuz Eylül Üniversitesinde toplam 14 yıl çalıştı.
2013 yılından bugüne kadar Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde öğretim üyesi olup üniversitenin çeşitli birimlerinde farklı görevlerle çalışmalarına devam etmektedir.
Teyfur, ayrıca 4 yıl KADEM Ağrı kurucu temsilciliğini yapmıştır. 
Prof. Dr. Emine Teyfur, Prof. Dr. Mehmet Teyfur ile evli olup iki çocuk annesidir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum