AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, ÖZYES Sınavına Katılan Öğrencilere Başarı Diledi

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, ÖZYES Sınavına Katılan Öğrencilere Başarı Diledi
Editör: Söyler Haber
14 Ağustos 2025 - 12:48

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, ÖZYES Sınavına Katılan Öğrencilere Başarı Diledi

2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı kapsamında, ÖSYM tarafından Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde (AİÇÜ) ilk kez düzenlenen Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) başladı. Sınava katılan adaylarla bir araya gelen AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, öğrencilere başarı temennilerinde bulundu.

"Spor Dostu Kampüsümüzle Öğrencilerimizin Yanındayız"
AİÇÜ’nün modern spor tesisleri, güçlü altyapısı ve nitelikli akademik kadrosuyla öğrencilerin hedeflerine ulaşmaları için destek olduğunu belirten Rektör Gülçin, "ÖZYES, öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel potansiyellerini ortaya koydukları önemli bir fırsat. Üniversitemiz, Spor Dostu Kampüs anlayışıyla ulusal ve uluslararası başarılar için ideal bir ortam sunuyor. Tüm adaylara gönülden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

375 Aday Katılıyor
AİÇÜ’de ilk kez gerçekleştirilen ÖZYES’e 375 adayın katılacağını açıklayan Gülçin, sınavın düzenlenmesinde emeği geçen AİÇÜ Spor Bilimleri Fakültesi ve ÖSYM Ağrı İl Sınav Koordinatörlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Üniversitenin, öğrencilerin akademik ve sportif gelişimlerini destekleyerek geleceğin başarılı bireylerini yetiştirmeyi hedeflediği vurgulandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum