DOĞUBAYAZIT'TA KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

DOĞUBAYAZIT'TA KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI
Editör: Söyler Haber
02 Nisan 2022 - 01:55



DOĞUBAYAZIT’TA KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, Doğubayazıt Halk Kütüphanesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir etkinlik gerçekleştirildi.


Doğubayazıt Kaymakam Refiki Muhammed Taha Büyükserin, Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, AK Parti Doğubayazıt ilçe Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen ve Türk Kızılay Doğubayazıt Şube Müdürü Kemal Şahin etkinliğe katılım sağladılar.

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında etkinliğe katılanlar tarafından, Doğubayazıt Halk Kütüphanesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi
Kütüphane müdürü Seyfettin Sülkü, Kaymakam Refiki Büyükserin’e çiçek takdim etti.
Ayrıca kütüphane üyelerinden 1 yıl boyunca en çok kitap okuyan 3 öğrenciye Doğubayazıt Kaymakam Refiki Muhammed Taha Büyükserin, tarafından hediyeler verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kütüphane haftası kapsamında düzenlenen resim ve şiir yarışmasını kazananlara, Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ve Türk Kızılay Doğubayazıt Şube Müdürü Kemal Şahin hediyelerini takdim etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum