DOĞUBAYAZIT'TA GELİNE TAKILAN ALTINLAR GÖZ KAMAŞTIRDI

Kasımoğulları ailesinin düğününde geline 4 kilo altın, damada milyonlarca takı takıldı.  Yüzlerce davetli Mem-u Zin düğün salonunda alkışlar ve şarkılar eşliğinde halay çekti. 

DOĞUBAYAZIT'TA GELİNE TAKILAN ALTINLAR GÖZ KAMAŞTIRDI
Editör: Söyler Haber
06 Ekim 2023 - 18:52 - Güncelleme: 06 Ekim 2023 - 19:30



DOĞUBAYAZIT'TA KASIMOĞULLARI’NIN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
 
Geline ve damada takılan milyonlarca TL değerindeki altınlar göz kamaştırdı.  
 
Doğubayazıtlı İş İnsanı Dubai'de yaşayan Royal Hako Group sahibi kaynım Hakan Kasımoğulları'nın Oğlu Ozan Kasımoğulları, İran’ın Urumiye kentinde olan Hedis Süleymani ile Mem-u Zîn düğün salonunda dünya evine girdiler.
 
Düğüne gelen davetlileri Kasımoğulları ailesi adına; Bülent Kasımoğulları, Metin Kasımoğulları, Murat Kasımoğulları ve Taner Kasımoğulları kapıda karşıladı.
 
Düğüne, yurt dışı ve yurt içinden yüzlerce davetli katılım sağladı.
 
Gelin ile damat düğün salonu kapısında havai fişekler ve erbane grubunun söylediği şarkılar ile karşılandı.
 
7 sanatçının program aldığı, dolar ve euroların havada uçuştuğu, altın ve milyonlarca takının takıldığı eğlenceli yöresel oyunların oynandığı düğün, Doğubayazıt’ta geceye damga vurdu.
 
1 GÜN SÜREN DÜĞÜNÜN MALİYETİ 2 MİLYON TL

Kasımoğulları ailesinin düğününde geline 4 kilo altın, damada milyonlarca takı takıldı. Yüzlerce davetli Mem-u Zin düğün salonunda alkışlar ve şarkılar eşliğinde halay çekti. 
 
Gelin ve damada takılan milyonlarca liralık altınların göz kamaştırdığı görkemli düğün gece geç saatlere kadar devam etti. Düğüne katılan davetlilere yemek ikramı yapıldı.
 
Dubai’de olan damadın babası Hakan Kasımoğulları, WhatsApp üzerinde yaptığı canlı bağlantı ile düğüne katılan tüm dost, akraba, arkadaş ve sevenlerine teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum