DOĞUBAYAZIT'TA BİNLERİN KATILDIĞI BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ

Doğubayazıt’ta 29. Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 28 Ekim günü saat 13.30 da ilçede “Bayrak Yürüyüşü” korteji yapıldı.

DOĞUBAYAZIT'TA BİNLERİN KATILDIĞI BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ
Editör: Söyler Haber
28 Ekim 2022 - 21:53 - Güncelleme: 23 Ocak 2023 - 13:27



DOĞUBAYAZIT’TA BİNLERİN KATILDIĞI
BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ

Doğubayazıt’ta 29. Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 28 Ekim günü saat 13.30 da ilçede “Bayrak Yürüyüşü” korteji yapıldı.

Yıllardır Doğubayazıt ilçesinde olmayan bir ilk yaşandı.

Çoşkulu bir şekilde Doğubayazıt kaymakamlığı önünde başlayan Bayrak Yürüyüşü, Kaymakamlık, Belediye, İsmail Beşikçi caddesi ve Manolya Pastanesi güzergahından müzik, siren ve alkışlar ile binlerin katılımıyla gerçekleşti.


Doğubayazıt Kaymakamlığı önünde 29. Ekim Cumhuriyet Bayramı programına katılan heyet ve öğrencilerin katılımıyla başlayan Bayrak Yürüyüşü, İsmail Beşikçi caddesinde vatandaşlar tarafından yoğun bir katılım ile binlere ulaştı.

Yıllardır Doğubayazıt ilçesinde olmayan bir ilk bugün yaşandı. İsmail Beşikçi caddesinde yapılan Bayrak Yürüyüşü bazı vatandaşlar tarafından şaşkınlıklar içerisinden, bazı vatandaşlar geçen bayrakların karşında ayağa kalkıp selama durmaları ve yaptıkları alkışlar ile karşıladılar.

Programa: Doğubayazıt ilçe kaymakamı Murat Ekinci, 1. Mekanize. P. Tugay Kom. Tuğg. Şükrü Özbakır, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak, İlçe Jan. Böl. Kom. Alim Burak Çelik, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Bşk. ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, İl Encümeni Mehmet Ertuğrul, Esnaf ve Sanatkârlar Oda Bşk. Günay Erdoğan, Şehit ve gazi dernekleri, askerî erkan, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.,

Hükümet Konağı önünde başlayan Bayrak Yürüyüşü, binlerin katılımıyla Kaymakamlık önünde alkışlar ile sona erdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum