DOĞUBAYAZIT'LI İŞADAMI MEHMET EMİN ÖZTÜRK'ÜN MUTLU GÜNÜ

Doğubayazıt eşraflarından Öztürk ailesinin mutlu günlerinde sevenleri ve hemşerileri yalnız bırakmadı. ZİLAN GRUBU HOLDİN Yön. Kur. Bşk. İş adamı Doğubayazıt’lı hemşerimiz Mehmet Emin Öztürk’ün oğlu, Civan ile Olena Sarıyer Baltalimanı’nda bulunan şık mekan Portex’de mutluluğa adım attılar.  

DOĞUBAYAZIT'LI İŞADAMI MEHMET EMİN ÖZTÜRK'ÜN MUTLU GÜNÜ
Editör: Söyler Haber
01 Ekim 2020 - 13:39 - Güncelleme: 01 Ekim 2020 - 13:46
ZİLAN GRUBU’NUN MUTLU GÜNÜ
 
Doğubayazıt eşraflarından Öztürk ailesinin mutlu günlerinde sevenleri ve hemşerileri yalnız bırakmadı.

ZİLAN GRUBU HOLDİN Yön. Kur. Bşk. İş adamı Doğubayazıt’lı hemşerimiz Mehmet Emin Öztürk’ün oğlu, iş adamı hemşerimiz Yavuz Öztürk’ün yeğeni Civan ile Olena Sarıyer Baltalimanı’nda bulunan şık mekan Portex’de mutluluğa adım attılar.  

Pandemi şartları çerçevesinde yoğun önlemlere rağmen katılımcılar muhteşem bir nikah törenine şahitlik ettiler.

Yoğun bir katılımın gözlemlendiği nikah törenine katılım sağlayan sanatçılar Mustafa Baran, Yunus Ağrılı, Tara Memedova   Sebih  Akuş yöremizin ve ülkemizin en güzel eserlerini nikah törenine katılan davetlilere ve Civan & Olena çifti için seslendirdiler.

Müzik dinletisinde oldukça güzel vakit geçiren davetliler şarkı ve türkülere eşlik ederek genç çiftlerin bu mutluluğuna ortak oldu.

GENÇ ÇİFTLERİN NİKÂHINI KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DOĞUBAYAZIT’LI SEDAT ÖZKAN KIYDI

Genç çiftlerin nikah şahitliklerini ASKON Başkanı Orhan Aydın, TSP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaman ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Şenol Aras yaptılar.

Türkiye çapında çok sayıda iş adamı, siyasetçi, Ağrı’lı ve Doğubayazıt’lı hemşerilerimizin katıldığı nikah töreninde katılımcılar arasında Çetin Mamaz, Süleyman Saka, Ömer Oruç, Şefik Engin, Nihat Oruç, Mehmet Çimik, Halit Baydar, Sedat Özkan, Murat Kaçmaz, Yunus Berket, Nedim Kolan, Necmi Kılıç, Mehmet Elçi, Ahmet Öztürk, Faruk Karaman, Hüseyin Kotan, Bahattin Saydam, Sıddık Uçar, Bişar Çoktin, Baran Oruç, Mahsut Konyar, Selami Özen, Faruk İlçek, Nimet İlçek, Necmi Karaman, Murat Çoktin, Ömer Nakuş, Gökhan Arhan, Erşan Ballı, Ramazan Doğan, M.Nuri Barış, Cafer Şahin, İbrahim Salman ve Necmettin Öztürk göze çarpan isimlerdi.

Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti ve Söyler Haber ailesi adına başta Öztürk ve Tuz ailesinin bu mutlu günlerinin daim olmasını diler ve genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

SÖYLER HABER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum