​​​​​​​Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

​​​​​​​Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Editör: Söyler Haber
24 Kasım 2022 - 10:46


Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bizler için çok değerli olan, hepimizin şahsi tarihinde izleri bulunan, her zaman sevgiyle, saygıyla yâd ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizin bu güzel ve anlamlı gününü hep birlikte kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Öğretmenler! Yeni nesli, Cumhuriyetin özverili öğretmen ve eğitmenleri sizler yetiştireceksiniz; yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin yeteneğiniz ve özverinizin derecesiyle uygun olacaktır.

Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister. Yeni nesli, bu kalite ve yetenekle yetiştirmek sizin elinizdedir.” diyerek, öğretmenlerimizin sorumluluğunu en net biçimde ortaya koymuştur.
 
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, büyük fedakarlık ve özveri göstererek şefkat ve merhametli bireyler olarak yetiştiren öğretmenlerimiz, hiç şüphesiz her türlü takdir üzerindedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum