DOĞUBAYAZIT HIRSIZLIK ŞEBEKESİNE BÜYÜK DARBE

DOĞUBAYAZIT HIRSIZLIK ŞEBEKESİNE BÜYÜK DARBE
Editör: Söyler Haber
16 Mart 2022 - 11:00



“HIRSIZLIK ŞEBEKESİNE BÜYÜK DARBE”

Doğubayazıt’ta faaliyet yürüten M** Kuyumculuk isimli iş yerinde gerçekleşen ve yaklaşık 12 milyon 504 bin TL değerindeki 15 kg altının çalındığı soygun olayı ile ilgili olarak;
 
  1. Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çok yönlü çalışmalar kapsamında olayın gerçekleşmesinde malzeme temin ettiği ve gözcülük yaptığı değerlendirilen 2 Şüpheli şahıs gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır.
 
  1. Ayrıca konuyla ilgili yapılan saha ve istihbari araştırmalarda İstanbul, Balıkesir ve Ağrı illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlar neticesinde, olayla ilişkili oldukları tespit edilen 3 şüpheli şahıs Balıkesir ilinde, 3 şüpheli şahıs İstanbul ilinde, 4 şüpheli şahıs ise ilimizin Doğubayazıt ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmış Şüphelilerden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır.

Ekiplerimizin tespit ettiği Şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda,
  • Doğubayazıt’ta 175,9 gr,
  • Balıkesir’de 1 kg 193 gr,
  • İstanbul’da ise 1 kg 480,35 gr altın; 2 adet tabanca, 73 adet 9,19 mm fişek, 2 adet 7,65 mm fişek, 3 adet av tüfeği, 2 adet oksijen tüpü ve 1 adet metal el testeresi ele geçirilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
AĞRI VALİLİĞİ

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum