DOĞUBAYAZIT'DA ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106. YIL DÖNÜMÜ GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANILDI.

DOĞUBAYAZIT'DA ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106. YIL DÖNÜMÜ GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANILDI.
Editör: Söyler Haber
18 Mart 2021 - 18:50


DOĞUBAYAZIT’DA ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 106. YIL DÖNÜMÜ VE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE ANILDI.

Doğubayazıt’da Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü kaymakamlık bahçesinde çelenk sunumu saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Törene; Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, 1. Mknz. P.Tug.Kom. Kom. Tuğ General Yücel Özer, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar, Ak Parti Doğubayazıt İlçe Bşk.Yrd. İbrahim Sökmenci, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ertoğrul, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler, Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen, Esnaf ve Sanaakatlar Oda Başkanı Tamer İsmailoğulları, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Mehmet Arvas, Özel İdare Müdürü Kerim Arvas, Aile Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Yavuz Selim Yazıcı, Tarım İlçe Müdürü Mehmet Salih Akkuş, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Metin Eren, Kızılay Doğubayazıt Şube Başkanı Kemal Şahin ve Kurum Müdürleri katıldılar.

Doğubayazıt ilçesi kaymakamlık bahçesinde yapılan tören sabah saat 10.00 da çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Törene katılan heyet Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar ve protokol üyeleri tarafından Doğubayazıt şehitliğinde, şehitlerin kabirlerine çiçekler bırakıldı.

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gerçekleşen etkinliklerle, Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar, 1.Mknz.P.Tug.Kom. Tuğ General Yücel Özer, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, Çanakkale Zaferi konulu resim ve şarkı yarışmasında dereceye girenlere ödüller verildi daha sonra program sona erdi.

Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar, bu vatan uğruna hayatını kaybeden şehitlerinin aileleri ve gaziler ile yemekte bir araya geldi. Yemek sonrası bir gaziye madalya takdim edildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum