DOĞUBAYAZIT BAŞSAVCISI BAHRİ YALÇINÖZ 'DEN ŞEHİT SAVCI HAKAN KILIÇ OKULUNA ZİYARET VE DESTEK

DOĞUBAYAZIT BAŞSAVCISI BAHRİ YALÇINÖZ 'DEN ŞEHİT SAVCI HAKAN KILIÇ OKULUNA ZİYARET VE DESTEK
Editör: Söyler Haber
24 Ocak 2022 - 22:51

DOĞUBAYAZIT BAŞSAVCISI BAHRİ YALÇINÖZ ’DEN
ŞEHİT SAVCI HAKAN KILIÇ OKULUNA ZİYARET VE DESTEK

5 Şubat 2012 günü Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, makamında çıkarak ev ihtiyaçlarını almak için çıktığı çarşıda, PKK terör örgütü tarafından silahlı saldırıya uğrayan ve vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Savcı Hakan Kılıç, nakledildiği Ankara'da 7 Şubat günü şehit olmuştu. 

Şehit Savcı Hakan Kılıç’ın adının verildiği ilköğretim okuluna T.C. Adalet Bakanlığı ve Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından periyodik olarak yardımlar devam etmektedir.

T.C. Adalet Bakanlığı'nın katkılarıyla okula kütüphane yapılmıştır. Ayrıca Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordine ve tensipleri ile okulun bir kısım tamirat, boyama işleri, kitap bağışı, yazıcı temini, kırtasiye desteği gibi birçok konuda katkıda bulunulması sağlanmıştır.

Şehit meslektaşının ismini taşıdığı okulu ve öğrencileri devamlı olarak ziyaret etmekte de geri kalmayan Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, okul, idare ve öğrenciler ile yakında ilgilenmektedir.

T.C. Adalet Bakanlığı ve Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz önderliğinde Şehit Savcı Hakan Kılıç İlköğretim okuluna yapılan yardımlar

Savcı Hakan kılıç adına Okul kütüphanesi
Tüm okulun boyanması
Lavabo ve sınıfların tamiri
Sınıflara dolaplar
Okula yazıcı ve kırtasiye desteği
Okul kanalizasyon sorununun çözülmesindeki destekleri
Okula maddi ve manevi olarak yapmış olduğu destekler

Şehit Hakan Kılç İlköğretim Okul Müdürü Yakup Koç, bugüne kadar Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahir Yalçınöz, bizleri hiç yalnız bırakmamıştır. Okulumuzda oluşacak olan problemlere çözüm üretmektedir. Bugüne kadar T.C. Adalet Bakanlığı ve Doğubayazıt Adliyesi tarafından okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı okul idaresi ve öğrenciler adına sonsuz teşekkür ediyoruz.

Şehit Hakan Kılıç İlköğretim okul Müdürü Yakup Koç, okullarına yaptıkları katkılardan dolayı Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahir Yalçınöz’e plaket takdim etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum