ÇAPA BİLİM OKULLARINA YOĞUN İLGİ

  ÇAPA BİLİM OKULLARINA YOĞUN İLGİ Hemşehrimiz Maksut Konyar’ın sahibi olduğu Çapa Bilim Okullarında Türkiye genelinde gelen bursluluk sınavlarına giren öğrenciler deneme sınavında ter döktüler

ÇAPA BİLİM OKULLARINA YOĞUN İLGİ
Editör: Söyler Haber
06 Mart 2019 - 08:02


 

ÇAPA BİLİM OKULLARINA YOĞUN İLGİ

Hemşehrimiz Maksut Konyar’ın sahibi olduğu Çapa Bilim Okullarında Türkiye genelinde gelen bursluluk sınavlarına giren öğrenciler deneme sınavında ter döktüler.

2 ve 3 Mart’ta Çapa Bilim Okullarında yoğun ilgi gören Bursluluk Sınavı ile Türkiye genelinde binlerce aday öğrenci kendini değerlendirme imkanı buldu.

Seminere yoğun ilgi ve talep gösteren öğrenci ve velilere Çapa Bilim Okulları başkan ve idareciler tarafından misafir edilerek gelen veliler ile tek tek ilgilendiler.

Çapa Bilim Okulları sahibi Konyar yaptığı açıklamada” 2013 yılında kurulan Çapa Eğitim Kurumları dünya standartlarında kaliteli bir eğitim anlayışından yola çıkarak yenilikçi vizyonu, modern altyapısı ve alanında uzman akademik kadrosu ile geleceğin vizyoner ve nitelikli nesillerini yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim kurumumuzdur. Hedefimiz Türkiye'nin geleceğine ışık tutacak insanlar yetiştirmektir. Bu toplantıya katılan siz değerli velilerimize teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılarının devamını dileriz”.  dedi

SÖYLER HABER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum