BAKAN ÇAVUŞOĞLU AĞRI'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AĞRI’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde düzenlenen ‘Halkla Buluşma’ programına katılan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindeki AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çe

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AĞRI'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Editör: Söyler Haber
05 Mart 2019 - 20:22
BAKAN ÇAVUŞOĞLU AĞRI’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU



Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde düzenlenen ‘Halkla Buluşma’ programına katılan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindeki AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan, Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın ve eski Milletvekili Cemal Kaya burada vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Büyük Türkiye olarak sadece kendilerinin değil, mazlumların da umudu olacaklarını aktaran Çavuşoğlu, "Milletçe hep beraber güçlü ülke olalım ki bizden umut bekleyen insanlara, kutsal davalarımıza sahip çıkalım.

Bu gün dünyada insani yardımda neden birinci sıradayız, çünkü siz cömertsiniz, bu sizin cömertliğinizin yansımasıdır. Bir ve beraber olursak, Ağrı'mız, Türkiye'miz güçlü olur ve kalkınır.

Şu hastaneler eskiden mümkün müydü, değildi. Bu gün her yerde uçak ambulanslar, paletli ambulanslar, ambulans helikopterler var.

Niye, kış aylarında hamilelerimiz, yaşlılarımız orada rehin kalmasın diye var. Bu yolları niye yapıyoruz, kazalar olmasın, gideceğiniz yere güvenli ve rahat ulaşın diye.

Ama şehre sahip çıkmak farklı bir şey. Şehre siz sahip çıkacaksınız, şehri güvenli kişilere teslim edeceksiniz, sizi enayi yerine koyanlara değil, size hizmet edenlere şehri teslim edeceksiniz.” İfadelerini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu buradaki programın ardından 100. Yıl Mahallesi’nde ki programa katılmak üzere vatandaşlarla vedalaştı. Bakan Çavuşoğlu’nun akşam saatlerinde Ağrı’da ayrılması bekleniyor.

SÖYLER HABER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum