BURSA'DA SEYDA MOLLA ZABİT ÖZYOLCU'NUN TAZİYESİNE YOĞUN İLGİ

BURSA'DA SEYDA MOLLA ZABİT ÖZYOLCU'NUN TAZİYESİNE YOĞUN İLGİ
Editör: Söyler Haber
19 Şubat 2022 - 14:50


 
SEYDA MOLLA ZABİT ÖZYOLCU’NUN BURSA’DAKİ TAZİYESİNE YOĞUN İLGİ

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu’nun vefat eden babası Seyda Molla Zabit Özyolcu’nun taziyesi Bursa’da yapıldı.

Merhum Seyda Molla Zabit Özyolcu, Bursa ilinde Eski Hamitler Mezarlığına defin edildi.          

Bursa Osman Gazi Emek Mah. Emek Taziye Evinde yapılan taziyeye; AK Parti eski ve yeni Milletvekilleri ve diğer partilere mensup milletvekilleri, Bursa Valisi Yakup Canpolat ve Vali Yardımcıları, Ağrı’lı Bursa Vali Yrd. Şeref Aydın, Ağrı’lı  Vali Yrd. Cem Avşin Akbay, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti eski Milletvekili Mehmet Hanifi Alır, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Doğubayazıt’lı işadamı Nedim Kolan, Ağrı ve Doğubayazıt’lı işadamları, Ağrılı bürokratlar, Bursa’da hizmet veren Ağrı, Muş, Doğu Anadolu, Güney Doğu Anadolu derneklerin başkan ve üyeleri, Ağrı il ve ilçelerindeki hemşehrilerimiz, AK Parti Ağrı il ve ilçe teşkilatları, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, STK Başkanları, Türkiye’nin her yerinde yaşayan Ağrı’lı hemşehrilerimiz ve çok sayıda bürokrat, STK Başkan ve temsilcileri ayrıca Özyolcu, ailesinin akraba ve dostlarının katılımıyla 3 gün boyunca süren taziyeye çok yoğun bir katılım sağlandı.

Taziye 3 günün ardından Seyda Molla Zabit Özyolcu, adına okunan Kur’an-ı Kerim ve mevlid-i şerifler ardından dualar eşliğinde son buldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum