BAŞKAN YILMAZ VURAL'I GETİR

Doğubayazıt Spor Futbol Kulübü 4 haftadır yaşadığı düşüş sonucunda kendi sahasında Çayeli Spora yenilerek şampiyonluk yolunda işlerini zora soktu.

BAŞKAN YILMAZ VURAL'I GETİR
Editör: Söyler Haber
28 Kasım 2022 - 22:51 - Güncelleme: 28 Kasım 2022 - 22:56

 
BAŞKAN YILMAZ VURAL’I GETİR


Doğubayazıt Spor Futbol Kulübü kendi evinde ilk yenilgisini Çayeli Spordan tattı.

Doğubayazıt Spor Futbol Kulübü 4 haftadır yaşadığı düşüş sonucunda kendi sahasında Çayeli Spora yenilerek şampiyonluk yolunda işlerini zora soktu.  


Doğubayazıtlı futbolseverler işini gücünü bırakarak ve dükkanını kapatarak tribünleri tıka basa doldururken, futbol takımına destek çıkmak için 90 dakika boyunca boğazları yırtılıncaya kadar tezahürat yaparken bunun karşılığında Doğubayazıt Spor Kulübü futbolcuları tarafından sahada sergiledikleri futbol ile adeta hem takım Başkanı Bışar ve Barış Çoktin kardeşlerle hem de tribünde olan taraftarlar ile alay edercesine performans sergilemişlerdir.

Ve en acısı da Doğubayazıt Spor Kulübü futbolcularından biri tribün karşısına gelerek taraftara küfür etmesi olmuştur.

SAHADAKİ BAŞIBOŞLULUK
Çayeli maçında sahada arkadaşına bağıran 4 numaralı Kubilay adındaki futbolcu, 23 numaralı Ömer Ali Ece, arkadaşına parmak sallaması ve 95 numaralı Emre Erol’un bu olaya müdahil olduğunu gören taraftarlar;” Ömer Ali Ece dışarı!” diye tezahürat yapmışlardır.

Ömer Ali Ece ‘nin yan tarafa beni çıkarın, ben oynamıyorum diye işaret etmesi üzerine teknik heyet tarafından oyundan alınan Ömer Ali Ece’nin, tribünlerin önüne gelerek taraftarlara el kol işaretleri yapması ve ağıza alınmayacak küfürler etmesi, akıllara durgunluk vermiştir.

Ve bu olaylara saha içinde ve saha dışında dur diyecek kimsenin olmayışı da takımın durumunu tüm çıplaklığı ile ortaya sermiştir.  

Geçen yıl yaptığı ahlaksız davranışlarına bu yıl da devam eden 23 numaralı futbolcu Ömer Ali Ece, Palandöken Spor maçında da tribünlerinin önüne gelip amigoluk yaparak “Doğubayazıt Adamın A…… Koyar” tezahüratı yaptırması, bir sporcuya yakışmayacak küfürler ettirmesini biz yazdık ancak hiç kimse aldırış etmedi.

Ne oldu? Tedbirinizi almazsanız olacağı budur. Bu şekilde devam ettiği sürece Ömer Ali Ece, yönetimden aldığı destek ile 5 bin kişiye küfür de eder, el kol da sallar.

Evet; Bir hafta önce Tosuncuklar Olmadı Yazımızda yazmıştık.

Yazdıklarımızın ispati Çayeli Spor maçında ortaya çıktı.


Doğubayazıt Spor, Karabulak Sporda yöneticilik, İshakpaşa Sporda Başkanlık yapmış bir sporsever olarak BC Grup Barış ve Bışar Çoktin Başkanlara çağrımdır;
  • İki tane Teknik Direktöre harcadığınız para ve yeni gelecek hocaya vereceğiniz paraları toplayın YILMAZ VURAL’ı veya onun gibi bir hocayı getirin.
  • BAL Liginde şampiyonluk, 3. Lig Klasman maçlarında şampiyonluk ile emeklerinizi taçlandırın.
  • BC Grup Bışar ve Barış Çoktin kardeşler bu amatör futbolculara harcadığınız paralar ile 3. Ligde bir takım satın alın ismini Doğubayazıt Spor Kulübü yapın, siz de bu stresten kurtulun Doğubayazıtlı futbolseverler de bu stresten kurtulsun.
  • Doğubayazıt spor tarihine Ahmet Eraslan, Kahraman Eraslan gibi isimlerinizi altın harfler ile yazdırın. Bunlar olamaz ise emekleriniz boşa gidecektir.
  • BC Grup Bışar ve Barış Çoktin kardeşlerinin harcadıkları paralar ve verdikleri emeklerini ve Doğubayazıt futbolseverlerinin emeklerini hiçe sayan, saha içerisinde birbirlerine ve dönüp taraftara küfür eden futbolcuların hakkı amatör ligde oynamaktır.

BAL liginde hiçbir kulübün sahip olmadığı imkanlara sahip olan, aldıkları transfer ücreti ve primleri ile 2. Lig kulüplerinin dahi ulaşamadığı ekonomik rahatlık bu takımın teknik heyeti ve oyuncularına çok büyük gelmiştir.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum