BAŞKAN ÖZYOLCU YOLLARA REVAN OLDU

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, İl Başkanı olduğundan kısa bir süre sonra geçirmiş olduğu COVİD-19 Koronavirüs hastalığı dolayısıyla Ağrı il ve ilçelerindeki yapılan çalışmalara ve ziyaretlere katılamamıştı.

BAŞKAN ÖZYOLCU YOLLARA REVAN OLDU
Editör: Söyler Haber
02 Haziran 2021 - 16:38 - Güncelleme: 02 Haziran 2021 - 17:17



BAŞKAN ÖZYOLCU YOLLARA REVAN OLDU

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, İl Başkanı olduğundan kısa bir süre sonra geçirmiş olduğu COVİD-19 Koronavirüs hastalığı dolayısıyla Ağrı il ve ilçelerindeki yapılan çalışmalara ve ziyaretlere katılamamıştı.

Başkan Özyolcu ile beraber ilçe ziyaretlerine katılan heyette; Doğubayazıt ilçe koordinatörü Nejdet Alpaslan, Sait Aktaş, Diyadin ilçe Koordinatörü Ömer Kaplan, il yönetiminde Selahattin Burak Şimşek, Kasım Polat, Hasan İlidi, Tugay Çeçen, Muhammed Aslan, Esma Adıgüzel, Rafet Yıldırım, Emrah Avcı ve İl Başkanı danışmanı Mert Turan katılım sağladılar.

Başkan Özyolcu, sağlığına kavuşarak yarım kalan çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor.

DOĞUBAYAZIT ZİYARETİ
İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve beraberindeki heyeti ile Doğubayazıt AK Parti ilçe teşkilatına gelerek teşkilat mensuplarıyla bir arya geldi.

AK Parti Doğubayazıt İlçe yönetimi, İl Genel Meclis üyesi ve İlçe Belediye Meclis üyeleri ile birlikte parti binasında bir toplantı yapıldı.

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, yapılan toplantıda parti çalışmaları, gündemdeki konular ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve beraberindeki heyete bilgi verdi.

Toplantıdan sonra eski Doğubayazıt Belediye Başkanı Ali Konyar ilçe binasına gelerek İl Başkanı Av. Halil Özyolcu’yu ziyaret etti.

Doğubayazıt Kanaat önderlerinden Halife Yusuf’un torunu şeyh Mustafa’nın oğlu Hacı Sebih Tanrıverdi ziyaret edildi.

İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve beraberindeki heyet Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar ve beraberindeki heyetler ile birlikte Doğubayazıt’da bulunan 85 köyün Köy Muhtarları Derneği Başkanı Gündüz Demir ve yönetimi, Doğubayazıt’da bulunan 14 Mahallenin Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ayhan Sağdıç ve yönetimi ziyaret edildi.


Doğubayazıt köylerindeki sorun ve sıkıntılar yapılan çalışmalar neticesinde en kısa sürede çözüme ulaşacağı hakkında muhtarlara bilgi verildi.

Heyet Tanıktepe köyünde AK Parti Doğubayazıt ilçe yönetiminde Seyithan Görür ’un vefat eden babasının taziyesi ve emekli öğretmen Nuri Dumlu’nun taziyelerine katılarak Fatiha okuyup başsağlığı dileklerini ilettiler.

DİYADİN ZİYARET

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve beraberindeki heyeti ile Diyadin AK Parti ilçe teşkilatına giderek teşkilat mensuplarıyla bir arya geldi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Diyadin ilçe teşkilatıyla bir araya gelip, ilçedeki çalışmalar ve gündem dair değerlendirmeler yapılarak çözüm odaklı istişarelerde bulunuldu.

Diyadin Belediye meclis üyesi Seyithan Tanrıverdi ve Kutbettin Alper’in ailelerine taziye ziyaretinde bulunuldu.

Diyadin ilçesinde Mahalle Muhtarları Derneği ziyaret edildi.

AK Parti Ağrı il Başkanı Av. Halil Özyolcu her iki ilçede yaptığı konuşmalarında “AK Parti Ağrı il Başkanı Av. Halil Özyolcu her iki ilçede yaptığı konuşmalarında “AK Parti olarak Önceliğimiz milletimizdir, ülkemizdir, memleketimizdir, biz Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Milletimiz için eser ve hizmet üretiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan öncesi Türkiye ile Recep Tayyip Erdoğan sonrası Türkiye’yi iyi incelemek lazımdır. Çevre, ulaşım, enerji, sağlık, eğitim savunma ve altyapı alanlarında 100 yılda yapılamayacak hizmetleri AK Parti hükümetleri tarafından 19 yılda yapılmıştır. Onun için diyoruz ki AK Parti eserleriyle ve hizmetleri ile vardır. AK Parti hizmetleri tıpkı rahmet yağmurları gibi her yere yağmıştır ve her yere temas etmiştir. Ancak kalpleri olup, gerçeği kavrayamayan, gözleri olup da göremeyen, kulakları olup da işitemeyenler hariç, Milletimiz bunu görmekte ve takdir etmektedir. Bakınız nereden nereye 14 Ağustos 2001 de kurulan Ak parti 2002 de tek başına iktidar oldu. 2002 öncesi Türkiye'ye bakın bir de bugünkü Türkiye'ye bakın dağlar kadar fark görürsünüz. 2002’den önceki Türkiye memura maaşını veremeyecek durumada olan bir Türkiye vardı, memura maaş vermek için IMF den borç dilenen bir Türkiye, 2002 sonrası IMF’ye borç verebilecek duruma  gelen bir Türkiye, Şimdi Ülkemiz 2021 yılı ilk çeyreğinde %7 büyüdü, % 7 büyüme ile Avrupa’da 1.,OECD ve G/20’de Çin’in ardından 2. oldu. Bir ülkenin bağımsızlığı egemenliği hükümranlığının göstergesi vergi toplamak ve harcamaktır bütçe yapmaktır. Bakınız AK Parti öncesi bu yetkiler IMF memurlarındaydı tıpkı duyunu umumi gibi IMF memuru Türkiye masa Şefi kotorelli Türkiyeye gelince yönetim bayram ederdi para verecekler diye evet, şimdi soruyoruz ülkemiz nereden nereye geldi” diye konuştu

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum