AYŞE SULA KÖSEOĞLU DOĞUBAYAZIT'TA BEYAZ ÇİÇEKLER İLE KARŞILANDI

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Ayşe Sula Köseoğlu ve Mehmet Sena Geçit, Doğubayazıt AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edip teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiler.

AYŞE SULA KÖSEOĞLU DOĞUBAYAZIT'TA BEYAZ ÇİÇEKLER İLE KARŞILANDI
Editör: Söyler Haber
02 Haziran 2021 - 19:55 - Güncelleme: 02 Haziran 2021 - 20:10



AYŞE SULA KÖSEOĞLU DOĞUBAYAZIT’TA
BEYAZ ÇİÇEKLER İLE KARŞILANDI

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Ayşe Sula Köseoğlu ve Mehmet Sena Geçit, Doğubayazıt AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edip teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiler.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bşk. Yrd., 25. ve 26. dönem Trabzon Milletvekili, 7. Dönem AK Parti MKYK Üyesi, Kars, Iğdır, Ağrı, Van ve Hakkari Yerel Yönetimlerden Sorumlu Bölge Koordinatörü olan Ayşe Sula Köseoğlu; 5 İl, 36 İlçe 9 belden oluşan bölgesinde çalışmalar yapmak üzere tüm teşkilatları ziyaret ediyor.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Ayşe Sula Köseoğlu’na AK Parti Ağrı İl Bşk. Yrd. ve Yerel Yönetimler Başkanı Mühendis Mehmet Sena Geçit Ağrı İlinde refakat etmektedir.

Ayşe Sula Köseoğlu Doğubayazıt AK Parti İlçe Teşkilatı binası önünde İlçe Başkanı ve Teşkilat mensupları tarafından beyaz çiçekler ile karşılandı.

Başkan Köseoğlu, İlçe binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek hasbihal etti.

Daha sonra Doğubayazıt AK Parti İlçe Bşk. Av. Mustafa Konyar, İl Encümeni Mehmet Ertoğrul, Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, Yerel Yön. İlçe Bşk. Yrd. Nuri Öztürk, Siyasi ve Hukuk İşler Bşk. İbrahim Sökmenci, Meclis Üyesi Mehmet Salih Konyar, Teşkilat Bşk. Engin Pazik, Kadın Kolları Başkanı Afife Gül, Meclis Üyesi Şahin Daşdemir, Gençlik Kolları Bşk. Yrd. Ömer Teyfur, Meclis Üyesi Murat Kuşçu, Kadın Kolları Yerel Yön. Bşk. Hatice Budak, Gençlik Kolları Yerel Yön. Bşk. Özlem Topcu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıda ilçenin genel sorunları hakkında İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar geniş bir açıklama ile gelen heyete bilgi sundu.

Doğubayazıt’ta bulunan 85 köy hakkında; İl Meclis Üyesi Mehmet Ertoğrul köy sorunlarını dile getirdi.

Doğubayazıt merkezde bulunan 14 mahalle ve Doğubayazıt Belediyesi hakkındaki sorunları; Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, 31 mart yerel seçimlerinden bugüne kadar topladığı belgeleri ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu’na ve gelen heyetine sunum yaptı.

Toplantının ardından Doğubayazıt AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Av. Mustafa Konyar tarafından Ayşe Sula Köseoğlu’na günün anısına İshakpaşa maketi hediye edildi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum