BAŞINDA TİFTİK ŞAPKASI, ELİNDE BASTON İLE SAVCI SAYAN DAKAF 22 FUARINA RENK KATTI

 BAŞINDA TİFTİK ŞAPKASI, ELİNDE BASTON İLE SAVCI SAYAN DAKAF 22 FUARINA RENK KATTI
Editör: Söyler Haber
08 Mart 2022 - 11:47 - Güncelleme: 08 Mart 2022 - 20:12



SAVCI SAYAN BAŞINDA TİFTİK ŞABKASI, ELİNDE BASTON İLE DAKAF 22 FUARINA RENK KATTI

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, başında tiftik şapkası, boynunda tiftik atkısı ve elinde bastonu ile Doğu Anadolu Kariyer Fuarı'na (DAKAF'22) katıldı.

DAKAF'222 ye katılan misafirlerin ilgi odağı olan Savcı Sayan, gelen misafirler ile günün anısına bol bol fotoğraflar çektirdi.

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF) 22’ye Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve AICU Rektörü Abdülhalik Karabulut, Erzurum’da, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde düzenlenen fuara katıldılar.

DAKAF'22'ye katılan Ağrı Belediyesi fuara gelen misafirler tarafından ilgi ile izlendi.

Fuara katkı sunan sponsorlara Savcı Sayan, tarafından plaket takdim edildi.

Kariyer günlerinde bölgenin durumu hakkında konuşma yapan Başkan Sayan, bu gibi fuar ve etkinliklerin sayısını artırarak bölgenin sesini her alanda duyuracaklarını belirtti.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Ağrı Vali Dr. Osman Varol ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ve Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile birlikte DAKAF'22 stantlarını ziyaret ettiler.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Ağrı Belediyesinin standını ziyaret ederek el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

Başkan Savcı Sayan, Vali Dr. Osman Varol ile birlikte Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi standını ziyaret etti. Üniversite, girişimci ve belediye stantlarındaki ürünleri inceleyen heyet görevlilere başarılar diledi.

Vali Dr. Osman Varol, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ve İl Emniyet Müdürü Sayın Nihat Özen Ağrı Belediyesinin standını ziyaret etti.

Ağrı heyeti Iğdır Üniversitesi stantını ziyaret etti.
Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma Ağrı heyetine plaket taktim etti.


Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF) 22’ fuarı ardında heyet Erzurum ilinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AICU Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ile birlikte Erzurum Valiliğini ziyaret etti.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Savcı Sayan ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ile birlikte Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak'ı ziyaret etti.

Ağrı heyeti daha sonra 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun'u makamında ziyaret etti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum