AĞRI HEYETİ ERZURUM (DAKAF) 22'YE KATILDI

AĞRI HEYETİ ERZURUM (DAKAF) 22'YE KATILDI
Editör: Söyler Haber
08 Mart 2022 - 11:00



AĞRI HEYETİ ERZURUM (DAKAF) 22’YE KATILDI

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve AICU Rektörü Abdülhalik Karabulut, Erzurum’da, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF) 22’ye katıldılar.

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF) 22; Protokol konuşmaları ile başlayıp kültürel etkinlikler ve söyleşilerle süren fuarda Ağrı heyeti
Eğitimden kültüre,
Bilimden teknolojiye,
Üretimden sanayiye her alanda ilimizi tanıtan Ağrı stantlarını ziyaret etti.

Ardından, DAKAF 22’ye katılım sağlayan diğer iller, kurum ve kuruluşların stantlarını ziyaret eden Vali Varol ve heyeti Kariyer geliştirme odaklı Ar-Ge projeleri hakkında bilgi aldı.
Uluslararası katılımcıların da bulunduğu fuarda İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Dr. Sajad Soltanzadeh ile bir araya gelen Vali Varol, dostumuz ve komşumuz olan İran’ın tanıtıldığı stantta heyetle sohbet etti.

Bir dizi program dolayısıyla Erzurum’da bulunan Ağrı heyetinin il protokol üyeleri, MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer’i ziyaret etti.

Vali Dr. Osman Varol, İl Protokol Üyeleri ile birlikte, 9’uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun'u makamında ziyaret etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum