BAŞARILI VALİ DR. OSMAN VAROL ADIYAMAN İLİNE ATANDI

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başarılı, bilgi ve birikimli olan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Adıyaman iline atanması ne kadar güvenilir bir bürokrat olduğu bu atama ile kanıtlanmıştır.

 BAŞARILI VALİ DR. OSMAN VAROL ADIYAMAN İLİNE ATANDI
Editör: Söyler Haber
26 Haziran 2023 - 12:47 - Güncelleme: 26 Haziran 2023 - 12:51


BAŞARILI AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL ADIYAMAN İLİNE ATANDI

09.06.2020 tarihli Valiler Kararnamesi ile 3 yıldır Ağrı’da görev yapan Vali Dr. Osman Varol, 26.06.2023 tarihinde Adıyaman iline ataması yapılmıştır.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Koordinatör Vali olarak görev yaptığı Kahramanmaraş deprem bölgesinde gösterdiği üstün başarılar, yaptığı çalışmalar dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Adıyaman Valisi olarak atanması yapılmıştır.

Vali Varol, 550 bin nüfuslu Ağrı ilinde 3 yıllık görev süresi içerisinde Ağrı’da yaptığı üstün hizmetleri, yaptığı icraatları ve halk ile iç içe olması göz önünde bulundurularak, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından çok önem verilen deprem bölgesindeki illerden Adıyaman iline ataması yapılmıştır.

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Adıyaman ilinde yapılacak olan deprem konutları ve iş yerlerinin yanısıra, yeni yaşanabilir bir şehir yapılanması için, üstün başarılı, bilgi ve birikimli olan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un Adıyaman iline atanması, ne kadar güvenilir bir bürokrat olduğu bu atama ile kanıtlanmıştır.

26.06 2023 günü Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Emniyet Genel Müdürü oldu. Hatay, Gaziantep ve Adıyaman Valiliklerine de yeni atamalar yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğüne Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Hatay Valiliğine Mustafa Masatlı, Gaziantep Valiliğine Kemal Çember, Adıyaman Valiliğine Dr. Osman Varol atandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum