AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA'DA NABIZ YOKLADILAR

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA'DA NABIZ YOKLADILAR
Editör: Söyler Haber
10 Eylül 2023 - 12:35 - Güncelleme: 10 Eylül 2023 - 12:38


AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA’DA NABIZ YOKLADILAR

AK Parti Belediye Başkanları yerel seçimler öncesi Ankara’da nabız yoklaması, ilçelerinde yaptıkları çalışmaları ve yapılacak olan çalışmalar hakkında görüştükleri yetkililere bilgi sundular.

AK Parti Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ve Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, Dedeli Beldesi Belediye Başkanı Reşit Kıvanç, Tahir Belde Belediye Başkanı Mahmut Kamiloğlu, Yayladüzü Beldesi Belediye Başkanı Selami Demirtaş ve Yücekapı Beldesi Belediye Başkanı Nurettin Öztürk, Ankara’da bir dizi görüşme yaptılar.

İlk olarak AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ile birlikte Ağrı eski Valisi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı, makamında ziyaret ederek Ağrı İl ve İlçelerin istek ve taleplerini ilettiler.

AK Parti Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ve Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, AK Parti Genel Başkan Yrd. İstanbul Milletvekili Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Ticaret Bakan Yrd. Mahmut Gürcan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yrd. Hasan Süver, Adalet Bakan Yrd. Hasan Yılmaz ve Türkiye Belediye Birliği Genel Sekteri Hayri Baraçlı’yı makamlarında ziyaret ettiler.

Ağrı heyeti, Ağrılı hemşehrilerimiz olan İçişleri Bakanlığı İller idaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet İlidi, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yrd. Tülay Baydar Bilgihan ve İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkan Yrd. Bülent Ay’ı makamlarında ziyaret ettiler.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum