AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER GEN BŞK.YRD. AYŞE SULE KÖSEOĞLU AĞRI'DA

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER GEN BŞK.YRD. AYŞE SULE KÖSEOĞLU AĞRI'DA
Editör: Söyler Haber
17 Temmuz 2022 - 14:23

AYŞE SULE KÖSEOĞLU, AĞRI’DA

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu AK Parti Ağrı il binasına gelerek İl Başkanı Av. Halil Özyolcu‘yu makamında ziyaret etti.

Ayşe Sule Köseoğlu, partililer tarafından Ağrı il binasında çiçekler ile karşılandı.

AK Parti Ağrı il Başkanı Av. Halil Özyolcu tarafından organize edilen '' YEREL YÖNETİMLER '' toplantısı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yön. Bşk. Yrd. Ayşe Sula Köseoğlu, İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ağrı İl Yerel Yön. Bşk. Vasip Yılmaz, başkanlığında gerçekleştirildi.


AK Parti Ağrı il binasında AK Parti Genel Merkez Yerel Yön. Bşk. Yrd. Ayşe Sula Köseoğlu, Başkanlığında İlçe Başkanları İl-İlçe-Belde Belediye Başkanları, meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Ağrı’da gerçekleşen yerel yönetimler toplantısına; Ağrı İl-İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin katıldıkları toplantıda, İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu birer konuşma yaptılar.

Doğubayazıt ilçesinde toplantıya, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı İnşaat Mühendisi Mehmet Sena Geçit, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi ve grup Başkanı Sıddık Söyler, Doğubayazıt Yerel Yön. Bşk. Mustafa Salman ve Kadın Kolları Yerel. Yön. Bşk. Hatice Budak katıldı.

Köseoğlu, sonrasında İlçe Başkanları ve İl-İlçe-Belde Belediye Başkanları ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdiler.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Ayşe Sule Köseoğlu, Doğubayazıt AK Parti Belediye meclis üyesi ve grup Başkanı Sıddık Söyler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Toplantıya katılanlar daha sonra Taşlıçay 3. Balık Gölü Festivaline katılmak üzere topluca festival alanına gittiler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum