AK Parti'li Çelebi'den Berat Kandili mesajı

AK Parti'li Çelebi'den Berat Kandili mesajı
Editör: Söyler Haber
06 Mart 2023 - 12:36


AK Parti’li Çelebi’den Berat Kandili mesajı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Allah’ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Gecesi’nin, deprem sebebiyle mahzun olan gönüllere, acıyla kavrulan yüreklere bir teselli ve inşirah, geleceğe yönelik bir umut vesilesi kılması temennisinde bulundu.
Milletvekili Çelebi, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde gönül gönüle olmanın yaraları saracak derecede önemi bulunduğunu ifade eden Çelebi, Berat Kandili’nin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasını temenni etti.
Berat Gecesi’ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çelebi, mesajında şunları söyledi:
“Ülke olarak son yüzyılın en şiddetli depremini yaşadık. Asrın felaketinden sonra daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz zor günlerden geçiyoruz. İnşallah bu hasarı da ele ele gönül gönüle vererek dayanışma ve kardeşlik ruhu ile atlatacak, depremzede kardeşlerimizin yaralarımızı saracağız. Böyle mübarek geceler, Kur-an ile buluşma, Hz. Peygamberin sünnetiyle hayat bulma imkanı sunar. Cenab-ı Allah'ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, içtenlikle yapılan duaların kabul edileceğini haber veren Berat Gecesi, ilahi affa ve rahmete ulaşmak için bir fırsat kapısıdır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; tekrar depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bu anlamlı gece hasebiyle Ağrı’lı hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ediyor, Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi, Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Gecesinin; milletimiz ve tüm insanlık için kurtuluşa ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum