​​​​​​​AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Birim Başkan Yardımcıları Ağrı'da

AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Birim Başkan Yardımcıları Ağrı’da il ve ilçe sorunlarını dinledi.

​​​​​​​AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Birim Başkan Yardımcıları Ağrı'da
Editör: Söyler Haber
31 Mart 2022 - 17:48 - Güncelleme: 31 Mart 2022 - 21:25
 


AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik
Birim Başkan Yardımcıları Ağrı'da

AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Birim Başkan Yardımcıları Ağrı’da il ve ilçe sorunlarını dinledi.


Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evinde, AK Parti Ağrı İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.


AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu Başkanlığında,  Çevre, Şehircilik ve Kültür Başkanı Hidayet Ömeroğlu, AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Birim Başkan yardımcıları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Mustafa Kenan Yılmaz, AK Parti Ağrı İl, İlçe Başkanları, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının katılımıyla, AK Parti Ağrı İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
 

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu yaptı.


Başkan Özyolcu, yaptığı konuşmasında; “AK Parti hükümeti öncesinde Ağrı’nın sağlık, eğitim, ulaşım vs. gibi konulardaki durumu ve bugün Ağrı’nın AK Parti hükümeti ile yakaladığı durum gözler önündedir. Bu yıl sadece SYDV 5 Milyon TL’ye yakın para Ağrı’ya aktarılmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, önderliğindeki AK Parti hükümeti, Türkiye ve Ağrı’da yaptığı hizmetleri halkımız bilmektedir. Türkiye’nin her karış toprağında AK Parti hükümetinin hizmetleri gitmiştir ve gitmeye de devam edecektir”. dedi


Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, yapılan il koordinasyon toplantısında ilçelerindeki sorunları dile getirdiler.


AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Birim Başkan Yardımcısı ve Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mustafa Kenan Yılmaz, toplantıda yaptıkları konuşmalarında “bizler genel merkez tarafından görevlendirilerek Doğu Anadolu Bölgesini geziyoruz. Ağrı il ve ilçelerinin sorunları dinlemeye geldik. Sizlerin bizlere ileteceğiniz sorunlarınızı bizler kayıt altına alıp genel merkeze götüreceğiz. Ağrı’nın sorunlarını Çevre, Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığına ileterek sorunlarınıza çözümler üretmeye çalışacağız”. dedi


Genel Merkezden gelen heyet, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığını ve AİCÜ Rektörü Abdülhalik Karabulut’u ziyaret etti.


AK Parti Genel Merkezinden gelen heyet, İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve ekibi ile beraber Ağrı caddelerinde esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediler.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum