AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATI ŞEHİT AİLESİNİN GÖNÜL SOFRALARINA MİSAFİR OLDULAR

AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATI ŞEHİT AİLESİNİN GÖNÜL SOFRALARINA MİSAFİR OLDULAR
Editör: Söyler Haber
29 Nisan 2022 - 03:28 - Güncelleme: 29 Nisan 2022 - 03:34


AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE TEŞKİLATI ŞEHİT AİLESİNİN GÖNÜL SOFRALARINA MİSAFİR OLDULAR

Doğubayazıt’ta Şehit Ahmet Salman’ın baba evinde, AK Parti ilçe heyeti, şehit ailesi ile beraber iftar açtı.

81 il ve tüm ilçelerde AK Parti Teşkilatları, Milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları bölgelerinde bulunan şehit ailelerinin evlerine gidip beraber iftar açtılar.

Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, Kadın Kolları Başkanı Afife Gül, Teşkilat Başkanı Ali Çaçanoğlu, ve Yönetim Kurlu Üyesi Hasan Özer ile birlikte şehit Ahmet Salman’ın abisi Mustafa Salman’ı evinde ziyaret ederek beraber iftar açtılar.

Doğubayazıt AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ve yönetim kurulu üyeleri, Şehit Ahmet Salman’ın ailesinin evine gerçekleştirdikleri ziyarette aile ile hasbihal edip gönül sofralarına misafir oldular.

Şehit Salman, ailesi “devletimiz her zaman şehit ailelerimizin yanındadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailelerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı ailelerimiz adına sonsuz teşekkür ediyor ve böylesi ziyaretlerden duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler”.

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit “Allah (cc) Bakara süresi 154 ayetinde şöyle buyurmaktadır. “Allah yolunda öldürülenlere 'ölüler' demeyiniz. Bilâkis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız." Başta vatanımızın her karış toprağı için gözlerini kırpmadan, canlarını seve seve vererek, şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize de hayatta sağlık ve afiyetler diliyoruz. AK Parti ailesi olarak her zaman her yerde şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmuşuzdur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailelerimize ve gazilerimize çok büyük önemler vermektedir. Vatanımız için aziz canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bizlerin baş tacıdır”. dedi



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum