​​​​​​​AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE BAŞKANI KONYAR, GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM AMA PARTİMDEN AYRILMIYORUM.

​​​​​​​AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE BAŞKANI KONYAR, GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM AMA PARTİMDEN AYRILMIYORUM.
Editör: Söyler Haber
06 Şubat 2022 - 17:31 - Güncelleme: 06 Şubat 2022 - 22:02



AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE BAŞKANI KONYAR, GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM AMA PARTİMDEN AYRILMIYORUM.

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Doğubayazıt Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Ak Parti’de 3 yıldır icra ettiği ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İlçe Başkanı Konyar yaptığı açıklamada işlerinin yoğunluğu, parti dışındaki sosyal ve sporsal faaliyetlerinin artması sebebiyle genel merkez yetkilileri ile görüşerek istifa kararını aldığını duyurdu.

Başkan Konyar, AK Parti Doğubayazıt ilçe başkanlığı binasında yönetim kurulu üyelerine yaptığı veda konuşmasında “ben partimden istifa etmiyorum, yalnız ilçe başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Bu bir bayrak değişimidir. Sol haberlerde elektrik faturaları protestosu için istifa ettiğim doğru değildir, sadece hepsi tesadüfü olarak denk gelmiştir.  Hiçbir yere kaçmıyorum. Ben yine her zaman burada partime hizmet etmeye devam edeceğim”.  dedi

DOĞUBAYAZIT AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AV. MUSTAFA KONYAR SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI AÇIKLAMASI
BASINA VE KAMUOYUNA;

Kıymetli hemşehrilerim,Değerli Ak Parti Ailesi; 2018 Yılı Ekim ayından bu yana yürütmekte olduğum Ak Parti Doğubeyazıt İlçe Başkanlığı görevimden; işlerimin yoğunluğu, parti dışı sosyal ve sporsal faaliyetlerimin artması sebebiyle genel merkez yetkililerimizle  yaptığımız istişareler sonucunda istifa etmiş bulunmaktayım.
Bu süre içersinde benden desteğini esirgemeyen,
İl Miletvekilim Sayın Ekrem Çelebi
Genel Merkez Teşkilat Başkanım Sayın Erkan Kandemir
Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcım Sayın Metin Bulut,
Ana Kademe Yönetim Kurulum
Kadın Kollarıma
Gençlik Kollarım çok teşekkür ederim.
Yine süreç içinde   hakkı bana geçenlerden helallik talep eder tüm haklarımı da helal ederim. İyisiyle kötüsüyle birlikte yol yürüdüğüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza da emeklerinden ötürü ayrıca teşekkür ederim.
Av.Mustafa KONYAR

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum