AĞRI VALİSİ VAROL, İNCELEMELERDE BULUNMAK İÇİN DOĞUBAYAZIT'TA

AĞRI VALİSİ VAROL, İNCELEMELERDE BULUNMAK İÇİN DOĞUBAYAZIT'TA
Editör: Söyler Haber
03 Şubat 2022 - 21:06

.




VALİ VAROL, İNCELEMELERDE BULUNMAK İÇİN DOĞUBAYAZIT’TA

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Doğubayazıt Kaymakamlığını ziyaret etti.
Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Varol, işlemleri için Kaymakamlığı ziyaret eden vatandaşlarımızla hasbihal edip çocuklarımızla yakından ilgilendi.
Ardından, yetkililer ile çalışma toplantısı gerçekleştiren Valimiz Dr. Osman Varol, ilçemizin genelinde yürütülen faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerde, yapılması planlanan çalışmalara ilişkin ise istişarelerde bulundu.
 Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ve İlçe Protokol Üyeleri eşlik etti.


Vali Dr. Osman Varol, Doğubayazıt 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret etti.
 Doğubayazıt 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şükrü Özbakır ve askerlerimiz tarafından karşılanan Vali Varol, Şeref Defterini imzalayarak Tugay Komutanı Özbakır ile makamında bir süre görüştü.
 Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretinde Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı ve İlçe Protokol Üyeleri eşlik etti.
 

Vali Varol, Uçar Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
Vali Dr. Osman Varol, Arkoz Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Uçar'a, amcasının vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Varol, merhuma Allah’tan rahmet, Uçar ailesine sabırlar diledi.


Anadolu’nun Giriş Kapısı Gürbulak Yeni Yüzüne Kavuşuyor
Vali Dr. Osman Varol, projesi tamamlanan ve günümüzün ihtiyaçlarına cevap verecek modern yüzüne kavuşmak için yapımına başlanan Gürbulak Gümrük Kapısı’nın şantiye alanında incelemelerde bulundu.
Ardından, gerçekleştirdiği çalışma toplantısıyla yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Varol, uluslararası ticaretin gelişmesine ciddi katkılar sağlayan Gürbulak Gümrük Kapısı’nın yenilenmesi ile Türkiye’nin en modern sınır kapılarından biri olacağını belirtti.
İncelemelerini, Gürbulak Gümrük Kapısı’nın inşaat alanında sürdüren Vali Dr. Osman Varol, yeni yüzüne kavuşacak olan Gürbulak Gümrük Kapısı’nın ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunarak personelimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.


Doğubayazıt Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığını ziyaret etti.
Yapımı süren 24 ünitelik yatakhane inşaatında incelemelerde bulunan Vali Varol, kahraman Jandarmalarımıza muvaffakiyetler diledi.
Ardından yetkililerle değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Vali Varol; emeği gücümüz, cesareti kahramanlığımız olan Jandarmalarımız tarafından yürütülen faaliyetleri değerlendirdi.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum