AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Miraç Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Miraç Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Editör: Söyler Haber
17 Şubat 2023 - 16:43


AK Parti'li Çelebi: Miraç Gecesinde depremde kaybettiğimiz kardeşlerimizi rahmetle anıyorum.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Miraç Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Çelebi, yayımladığı mesajında Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye ihtiyaç duyulduğunu, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde gönül gönüle olmanın yaraları saracak derecede önemi bulunduğunu söyledi.

Miraç Kandili’nin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasını temenni eden Çelebi mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Üç aylar içerisinde en önemli zaman dilimlerinden biri olan Miraç Kandili’ne erişmiş bulunuyoruz.

Manevi iklimimizi canlandıran, kendimizi muhasebe etmemize vesile olacak bu mübarek gecenin, Ağrı'mız, ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Miraç, paylaşma, dayanışma, sevgi, saygı ve güzel ahlak gibi değerlerde yükseliş için büyük bir fırsat. Asrın felaketini yaşadığımız bu günlerde, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu hep birlikte bir kez daha gördük. Kahramanmaraş merkezli büyük depremin açtığı yaraları sarmak için, devletimiz ve milletimiz el ele vererek, köklerimizden gelen birlik olma bilincini bir kez daha en üst düzeyde sergiliyor.
Miraç Gecesi vesilesiyle deprem bölgesinde yitirdiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Rabbim ülkemizi ve milletimizi görünür görünmez bütün musibetlerden muhafaza eylesin.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum