AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Doğubayazıt, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerini Ziyaret Etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Doğubayazıt, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerini Ziyaret Etti
Editör: Söyler Haber
05 Aralık 2021 - 22:04 - Güncelleme: 05 Aralık 2021 - 22:08



AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Doğubayazıt, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerini Ziyaret Etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Doğubayazıt, Diyadin ve Taşlıçay ilçesinde taziye ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Doğubayazıt, Diyadin ve Taşlıçay İlçe Başkanları ve teşkilatları ile birlikte taziye ve hasta ziyaretleri yaptılar.

DOĞUBAYAZIT
Doğubayazıt’ta bölgenin yetiştirmiş olduğu önemli ilim adamlarından, İslam’a ömrünü adamış ve birçok öğrenci yetiştirmiş olan, Molla Musa Geçit (El-Celali)’nin vefatı dolayısıyla Geçit ailesine taziye ziyaretinde buludu. Çelebi, bölge olarak çok büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Büyük bir alimimizi ve büyüğümüzü kaybettik. Değerli büyüğümüze Allah'tan rahmet kederli Geçit ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. dedi

Çelebi, daha sonra Halis Ergül’ün taziyesine katılarak taziye dileklerini iletti.

DİYADİN
Diyadin Eski Belediye Başkanı Seyfettin Yaşlı’nın ailesinin evine gidilerek taziye ziyaretinde bulundu.

TAŞLIÇAY
Rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da ameliyat olan Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir’in babası Abdulhadi Taşdemir’i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dilekleri iletildi.
.
Ekrem Çelebi, Hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyor ve Rahmeti Rahman'a kavuşanlara da Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun. dedi

DOĞUBAYAZIT CUMHURİYET BAŞSAVCISI ZİYARETİ
Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi ve Grup Bşk. Sıddık Söyler ile birlikte Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz'ü makamında ziyaret ettiler.
Çelebi, misafirperverliğinden dolayı Başsavcımıza teşekkür ediyor, kutsal görevlerinde başarılar diliyoruz. dedi

MEB. TAHSİS EDİLEN 40 DERSLİK BİNA
Ekrem Çelebi’nin yaptığı girişimler sonucunda Doğubayazıt İlçesinde Jandarma Özel Harekatın kullanmış olduğu binanın okula dönüşmesi ve Milli Eğitim Bakanlığına tahsis işlemleri tamamlandı.
40 Derslik okulun Doğubayazıt’ta eğitimine katkı sağlayacağını dile getiren Çelebi, inşallah 2022 de Ağrı il ve ilçelerinde yapacağımız derslikler ile tüm sıkıntıların giderileceğini dile getirdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum