​​​​​​​AK PARTİ AĞRI KADROLARINDA BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

​​​​​​​AK PARTİ AĞRI KADROLARINDA BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ
Editör: Söyler Haber
31 Aralık 2021 - 19:46



AK PARTİ AĞRI KADROLARINDA
BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 2021 yılının son “Daraltılmış İl Danışma Meclisi” toplantısı Ağrı Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Daraltılmış İl Danışma Meclisi; AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk, İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız,  İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl, İlçe 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve il Genele Meclis üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda; Özyolcu, Sayan, Ergül ve Çelebi AK Parti’nin Ağrı il ve ilçelerinde yaptığı yatırımlar ve yapacağı çalışmalar hakkında salonda bulunan üyelere konuşmalar yaptılar. Söz alan her konuşmacı AK Partinin birlik ve beraberliği hakkında vurgular yapan konuşmalar yaptılar.

AK Parti kadrolarının Ağrı’da birliğinin beraberliğinin göstergesi olarak salonda bulunan Milletvekili, İl Başkanı, Belediye Başkanları, Merkez İlçe Başkanı İl ve İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri salonda yaptıkları konuşmalarında “birliğinin beraberliğinin simgesi olarak hepimiz burada toplanmış bulunmaktayız. İç ve dış mihraklar tarafından birliğimizin ve beraberliğimizin bozanlara hep birlikte bir olacağız birlik olacağız ve bunlara fırsat vermeyeceğiz”. dediler

AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler yaptığı konuşmasında; Belediye meclis üyelerinin birlik ve beraberliklerinin pekişmesi için toplantıların yapılması, meclis üyelerine eğitim içi seminerlerinin verilmesi talebi divan kurulu üyeleri tarafından olumlu karşılandı.

Toplantı sonunda Milletvekili Çelebi, İl Başkanı Özyolcu ve Savcı Sayan il ve ilçelerden gelen katılımcılarla görüşerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Toplantı ardında teşkilat mensuplarından oluşan tüm kademeler belirlenen mahallelerde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni ekonomi modelini oluşturan broşürleri cadde ve sokaklarda dağıttılar.

Ağrı Merkez Cumhuriyet caddesinde Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Yeni Ekonomi Modeli hakkında bilgilerinin olduğu broşürleri dağıtarak vatandaşları bilgilendirdiler.

Heyet daha sonra Bursa'da elim bir trafik kazasında hayatlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum