AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI GÖREVİ KURUCU İL BAŞKAN AV. HALİL ÖZYOLCU'YA VERİLDİ.

CUMHURBAŞKANI SN. RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN TENSİPLERİYLE, AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI GÖREVİ AV. HALİL ÖZYOLCU’YA KÜLLİYEDE TEBLİĞ EDİLDİ.

AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI GÖREVİ KURUCU İL BAŞKAN AV. HALİL ÖZYOLCU'YA VERİLDİ.
Editör: Söyler Haber
20 Şubat 2021 - 02:01 - Güncelleme: 20 Şubat 2021 - 02:06


AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI GÖREVİ KURUCU İL BAŞKAN AV. HALİL ÖZYOLCU’YA VERİLDİ.

CUMHURBAŞKANI SN. RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN TENSİPLERİYLE, AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI GÖREVİ AV. HALİL ÖZYOLCU’YA KÜLLİYEDE TEBLİĞ EDİLDİ.


Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı görevi, külliyede kurucu il başkanı Av. Halil Özyolcu’ya verildi.

2001 yılında Av. Halil Özyolcu’nun kurucu il başkanlığı döneminde il başkan yardımcılığı görevini yürüten, daha sonra AK Parti Ağrı İl Başkanlığı görevini 3 dönem yapan Av. Abbas Aydın, görevini AK Parti’nin 2001 yılında Ağrı il, ilçe, köy ve mahallelerinde teşkilatlanma yapısını yapan, AK Partinin Ağrı kurucu il başkanı 22. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili Av. Halil Özyolcu’ya devretti.

Abbas Başkanım, bugüne kadar yaptığınız hizmetleriniz için Ağrı halkı adına sizlere sonsuz teşekkürler ediyor, Ağrı halkı sizi hiçbir zaman unutmayacaktır.

Halil Başkanım, 2001 yılında beri beraber çalıştığımız kurucu il başkanımız ve eski milletvekilimiz Av. Halil Özyolcu olarak azminize, nezaketinize, hırsınıza, çalışkanlığınıza ve yıllarca edindiğiniz tecrübenizi bilen birisi olarak sizlerin Ağrı’ya çok şey katacağınızdan hiç şüphem yoktur.
Tekrar beraber çalışacağımız için çok mutluyum, Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Halil Özyolcu Kimdir.
1971 doğumlu Ankara Hukuk Fakültesi Mezunu, 22. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili ve Serbest Avukatlık yapmakta.
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1996 yılında mezun oldu.
Ağrı Barosuna kayıtlı Serbest avukatlık yapan Halil Özyolcu 2001 yılında kurulan AK Parti’ye katılarak partinin Ağrı’da teşkilatlanmasını sağladı.
AK Parti Ağrı il başkanlığı görevini yürüttüğü sürede 3 Kasım 2002 Seçimlerinde AK Parti Ağrı Milletvekili olarak meclise girdi.
TBMM Adalet Komisyonu Başkan Yardımcılığı, Türkiye İran Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkan Yardımcılığı, çocuklarda ve gençlerde artan şiddet eğiliminin önlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu üyeliği yaptı.
Halil Özyolcu evli olup, Arapça ve İngilizce bilmektedir.
SIDDIK SÖYLER


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum