AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI AĞRILI'LARIN EVİ OLDU

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı Av. Abbas Aydın Yönetiminde Ağrı Halkının Evi Oldu.

AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI AĞRILI'LARIN EVİ OLDU
Editör: Söyler Haber
31 Aralık 2020 - 11:03
AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI AĞRILI’LARIN EVİ OLDU

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı Av. Abbas Aydın Yönetiminde Ağrı Halkının Evi Oldu.

Av. Abbas Aydın: 1975 Hamur doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini Ağrı merkezde tamamladı. 1997 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Ağrı merkezde Ağrı barosuna kayıtlı, serbest avukatlık mesleğini icra etti.

Siyasete 2001 yılında, Ak Parti kurucu il teşkilatında kurucu il başkanı Av. Halil Özyolcu yönetiminde başkan yardımcısı olarak AK kadrolarda göreve başladı.

Başkan Abbas Aydın, AK Parti Genel Başkanı Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle üç dönem AK Parti Ağrı il başkanlığı görevini yürütmektedir.

Ağrı il ve ilçelerine Ak parti hükümeti tarafından gelen her hizmette en büyük katkı sahibi olan, seçimden seçime değil, yılın her günü Ağrı halkının içinde olan başkan Aydın, Ağrı siyasetinde ilkleri getiren, Ağrı halkının gözünde bir kurtarıcı olarak görülen, AK Partide göreve başladığı günden bugüne kadar soyadı gibi aydın, mütevazi hiçbir menfaat gözetmeksizin verilen her göreve seve seve giden, her görevi layıkıyla yerine getiren bir dava ve görev insanıdır.

Aydın, AK Parti Ağrı il başkanlığını esnafın, öğrencinin, sporcunun, emekçinin, köylünün, yaşlının, düşkünün evi olarak Ağrı halkına gidebileceği, umutların yeşerebileceği bir ev haline getirmiştir.
Kimsesizlerin kimsesi olan başkan Aydın, bir gün bahçıvan, bir gün taziye ziyaretinde, bir gün vatandaşın arasında, bir gün köylünün, bir gün valinin, bir gün emekçinin yanında, bir gün başka bir ilçede kendi vatandaşın dertlerini dinleyen, bir gün taraftar olarak tribünde, bir gün fakir fukaranın sofrasında oturan, kendi vatandaşın derdi ile dertlenen bir dava adamı.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın İl Başkanlığına gelen her vatandaşın derdine çare aramaya çaba gösteren, gelen her vatandaşı ayakta karşılayan, her vatandaşa kendi elleriyle hizmet eden, her vatandaşın telefonlarına cevap veren, 24 saat cep telefonu açık olan, vatandaşın dertlerini yerinde ve zamanında çözümler üretmeye çalışan, vatandaşın sorunları ile ilgili bilgi vererek geri dönen, kibirden uzak bir dava adamı.

Başkan Aydın, 19 yıllık siyasi hayatınızda ilke olarak dürüstlüğünüz ile yola devam ettiğiniz, bundan sonrada aynı dürüstlüğünüz ile devam ettiğiniz sürece Ağrı halkı hep sizin yanınızda olacaktır ve sizin gibi siyasetçileri hiçbir zaman unutmayıp, sahipsiz bırakmayacaktır.

SÖYLER HABER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum