​​​​​​​AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ile Bir Gün

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve İl yönetimi ile bir gün nasıl geçirilir diye merak ederek heyete bugün bende katıldım.

​​​​​​​AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ile Bir Gün
Editör: Söyler Haber
20 Ağustos 2021 - 01:27


AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ile Bir Gün

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve İl yönetimi ile bir gün nasıl geçirilir diye merak ederek heyete bugün bende katıldım.

Sabah saatlerinde AK Parti Ağrı İl Başkanlığından toplanan Başkan Özyolcu ve yönetim kurlu üyeleri, daha önceden yapılan programlar çerçevesinde, Ağrı’nın Tutak İlçesi ve Eleşkirt İlçelerine ziyaretler gerçekleştirileceklerdi.

 AK Parti İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve yönetim kurulu üyelerinden Kasım Polat, Salih Yaşar, Sait Aktaş ve ismini bilmediğim bazı yönetim kurulu üyeleri ben Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi Sıddık Söyler olarak araçlar ile Tutak ilçesine doğru hareket ettik.

Özyolcu ve heyeti AK Parti Tutak ilçe başkanlığında ilçe başkanı Mehmet Sayan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri tarafından karşılandı.

İlçe başkanlığında yapılan toplantıda, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ilçelerindeki sıkıntıları dile getirdiler. Halil Özyolcu ilçedeki sıkıntılar ile ilgili notlar alarak veya o anda konu ile ilgili yerleri arayarak çözümler üretmeye çalıştı.

Ağrı il heyeti daha sonra Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru’yu makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Duru, belediye ile ilgili yaptıkları çalışmaları dosyalar halinde heyete sundu. Başkan Özyolcu belediyenin ödenek, su ve yer tahsisleri sorunları hakkında gereken yerler ile görüşeceklerini dile getirdi.

Ağrı heyeti Tutak kaymakamı Ahmet Karaaslan’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Karaaslan, ilçe sorunları hakkında heyete bilgi sundu. Tutak ilçesindeki vatandaşlarının sorunlarını Başkan Özyolcu, Kaymakam Karaaslan’a İleterek istişarelerde bulunuldu.

Başkan Özyolcu ve heyeti, Tutak çarşı esnafını ziyaret etti, kahvelerde oturarak vatandaşlar ile sohbetler yapıldı sorun ve sıkıntılar dinlendi. Heyette bulunanlar ile beraber, grup köy yolları asfaltlama programında bulunan Tutak ilçesinin Karağaç köyünde muhtar ve köy halkıyla bir araya gelerek muhabbet edildi.


Tutak Heyetinde bulunanlar ve Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk ve yönetim kurlu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinde oluşan heyet, Ağrı merkezde AK Parti yönetim kurulu üyesi Ömer Kaplan’ın annesinin vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulunuldu, ayrıca Eleşkirt ilçesine gidilerek eski Belediye Başkanı Sebahattin Sarı’ya taziye ziyaretinde bulunuldu.

Heyet saat 19.20 sularında Ağrı merkezine gelerek o günün programın sona erdiğini Başkan Halil Özyolcu tarafından ifade edildi ve bugün ki programa bizler ile beraber iştirak eden arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler ederek, yarın için tekrar başka bir programda buluşmak dileğiyle vedalaştılar.

Evet; AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ile bir günün ardında bir haberci ve siyasetçi olarak kendi gözlemlerim, Başkan Halil Özyolcu’nun her ilçenin konularına vakıf olduğunu, kendi üslup ve tarzı ile yaptıkları konuşmalar ve belirlediği can alıcı vurgularıyla bir siyasetçinin nasıl olunacağını, teşkilatlara nasıl önem verdiğini, bürokraside nasıl konuşmalar yapılacağını ve en önemlisi Başkan Özyolcu, ben değil bizler düsturu ile  birlik ve beraberliğin nasıl olunacağını ve nasıl hareket edileceğine bir günün içerisinde şahsen ben gördüm işittim ve şahit oldum.

Burada siyasette olan veya siyaset yapmak isteyen ve geride gelen Ağrı’lı gençlere seslenerek bir söz söylemek istiyorum, Başkan Halil Özyolcu’nun konuşmalarını, siyasette adap ve erkanın nasıl olduğunu, ben değil bizlerin nasıl birliktelik doğurduğunu takip ederek, kendilerine örnek alarak geleceklerinin nasıl açık olduğunu göreceklerdir.

Sıddık Söyler

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum