​​​​​​​AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI AV. HALİL ÖZYOLCU İL MİLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÖKREK'İ ZİYARETİ ETTİ

Başkan Özyolcu; Müdür Kökrek, Ağrı ilini layık olduğu seviyelere taşır.

​​​​​​​AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI AV. HALİL ÖZYOLCU İL MİLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÖKREK'İ ZİYARETİ ETTİ
Editör: Söyler Haber
11 Eylül 2021 - 18:17 - Güncelleme: 11 Eylül 2021 - 18:22


AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANI AV. HALİL ÖZYOLCU
İL MİLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÖKREK’İ ZİYARETİ ETTİ

AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale'nin Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atan Hasan Kökrek'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hasan Kökrek'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yeni eğitim-öğretim yılında Ağrı il ve ilçelerinde hayata geçirilecek projeler ve kentte eğitimin çıtasını yükseltmek amacıyla hazırladıkları projelerini ayrıca nitelikli eğitimde ne gibi çalışmalar yapacaklarını gelen heyete anlattı.

Ziyaretten dolayı Başkan Özyolcu ve yönetim kuruluna teşekkür eden müdür Kökrek, ziyarete gelen AK Parti heyeti ile bir süre görüştü.

Misafirperverliğinden dolayı müdür Kökrek'e teşekkür eden AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Halil Özyolcu; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın eğitime verdiği önemi belirtirken, AK Parti hükümetinin Türkiye genelinde ve Ağrı il ve ilçelerinde eğitime yaptığı yatırımlara vurgu yaptı. Başkan Özyolcu “müdürümüz Kökrek’e güveniyoruz, inşallah biran evvel projelerini hayata geçirir ve eğitimde ülke genelinde son sıralarda yer alan Ağrı ilini, layık olduğu seviyelere taşır”. dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum