AK Parti Ağrı'da STK'lar ile Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yaptı.

AK Parti Ağrı'da STK'lar ile Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yaptı.
Editör: Söyler Haber
25 Mayıs 2023 - 13:22 - Güncelleme: 25 Mayıs 2023 - 13:36


AK Parti Ağrı’da STK’lar ile
"Değerlendirme ve İstişare Toplantısı" Yaptı.

Ağrı’da Başkan Karadoğan, tarafından organize edilen yemekli toplantıda STK temsilcileri ile bir araya gelindi.

Ağrı’da ASTOP’la “Değerlendirme ve İstişare Toplantısı” yapıldı.

Ağrı Belediye Başkanı Karadoğan, tarafından organize edilen yemekli toplantda, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kilerci, Belediye Başkanı Metin Karadoğan, İl Başkanı Orhan Güngör, Milletvekili adayı Abbas Aydın ve Şaban Polat, Ağrı’da faaliyetlerini sürdüren ASTOP’la bir araya geldi.

Milletvekili Kilerci, Belediye Başkanı Karadoğan, İl Başkanı Güngör, yemekli toplantıda birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmalarda; "Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir. Biz teşkilat olarak 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Sizlerden ricamız, STK temsilcileri olarak memleketimiz için bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızın yanında durarak, Ağrı’ya hizmet getirmek için elimizi güçlendirmektir. Burada sizlere söz veriyoruz; Milletvekili ve İl Başkanı olarak Ağrı il ve ilçelerinde yapılacak hizmeti eşit bir şekilde yapacağız. Ağrı’da ve Ankara'da Bakanlıklar konusunda üzerimize düşen her görevi yerine getirmek için yoğun bir mesai harcayacağız”.

Konuşmaların ardından STK temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunduktan sonra toplantı sona erdi.

Programa AK Parti Ağrı il Başkanı Orhan Güngör, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kilerci, Ak Parti Milletvekili adayları Abbas Aydın ve Şaban Polat, Belediye Meclis Başkanı Reşat Aslan ve ASTOP'a üye STK temsilcileri katıldı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum