AK GENÇLİK ÖĞRENCİLERİ SPORDAN MAHRUM BIRAKMADI

AK GENÇLİK ÖĞRENCİLERİ SPORDAN MAHRUM BIRAKMADI
Editör: Söyler Haber
11 Nisan 2021 - 16:22 - Güncelleme: 11 Nisan 2021 - 16:29




AK GENÇLİK ÖĞRENCİLERİ SPORDAN MAHRUM BIRAKMADILAR

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar himayesinde yapılan çalışmalarda, Doğubayazıt Şehit Savcı Hakan Kılıç Ortaokulu’nda AK Parti Doğubayazıt Gençlik Kolları Başkanı Can Ozan Kaya’nın katkılarıyla yenilenen Voleybol, basketbol ve tenis sahası öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Şehit Savcı Hakan Kılıç okul idaresi tarafından tespit edilen okul eksiklikleri AK Parti Doğubayazıt Gençlik Kolları Başkanı Can Ozan Kaya bildirildi, Başkan Kaya ve yönetimi acilen çözümler üretmek için İlçe Başkan Av. Mustafa Konyar ile yapılan istişareler çerçevesinde, okula temizlik malzemesi, kırtasiye malzemeleri alarak ayrıca öğrencilerin spordan mahrum kalmamaları için yaptıkları girişimler sonucunda, kendi ceplerinde harcadıkları paralar ile yeniledikleri Voleybol, basketbol ve tenis sahalarıyla öğrencileri tekrardan sporla buluşturdular.

Doğubayazıt Şehit Savcısı Hakan Kılıç Ortaokulu’nda öğretmenlerle bir araya gelen AK Kadrolar okul idaresinin sıkıntılarını dinleyip idarenin ve öğretmenlerinin isteklerini AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar’a ilettiler.

AK Gençlik ve yönetimi ile Doğubayazıt'a bağlı Şehit Savcı Hakan Kılıç Ortaokulu’nda 2019 Kasım ayında Adalet Bakanlığı tarafından Şehit Savcı Hakan Kılıç adına açılan Kütüphaneyi ziyaret ettiler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum