(AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, "Ders Çalışmak Sizden Çorba Bizden"

(AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, "Ders Çalışmak Sizden Çorba Bizden"
Editör: Söyler Haber
05 Ocak 2023 - 10:10


AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, Final Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere Çorba İkramı Yaptı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, “Ders Çalışmak Sizden Çorba Bizden” etkinliği kapsamında güz dönemi final sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize çorba ikramı yaptı.
AİÇÜ Recep Tayyip ERDOĞAN Kültür ve Kongre Merkezi’nde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK ve Prof. Dr. Mucip GENİŞEL, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Öğrencilere çorba ikramı yaparak, öğrencilerle birlikte çorba içen Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, geçen yıl başlattıkları “Ders Çalışmak Sizden Çorba Bizden” uygulamasını geleneksel hale getirmeyi planladıklarını, iki hafta sürecek final sınavları süresince her gün saat 17.00’den sonra öğrencilere çorba ikramında bulunulacağını söyledi.
Recep Tayyip ERDOĞAN Kültür ve Kongre Merkezinde bulunan Merkezi Kütüphanenin final sınavları süresince her gün saat 22.30’a kadar hizmet vereceğini aktaran Prof. Dr. KARABULUT, sınavlara hazırlanan tüm öğrencilerimize başarılar diledi.
Sınav haftası boyunca devam edecek çorba ikramından memnuniyet duyduklarını belirten öğrenciler ise Prof. Dr. KARABULUT'a teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum