AİÇÜ REKTÖRÜ KARABULUT, DOĞUBAYAZIT'TA AKADEMİK TOPLANTI YAPTI

AİÇÜ REKTÖRÜ KARABULUT, DOĞUBAYAZIT'TA AKADEMİK TOPLANTI YAPTI
Editör: Söyler Haber
29 Eylül 2023 - 17:39
 


AİÇÜ REKTÖRÜ KARABULUT,
DOĞUBAYAZIT’TA AKADEMİK TOPLANTI YAPTI

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Doğubayazıt ilçesine gitti.

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk KAYA ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim ÖZGÜL ile Doğubayazıt Kaymakamı Murat EKİNCİ'yi makamında ziyaret etti.

Rektör KARABULUT, Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen akademik kurul toplantısında akademisyenler ile bir araya geldi.

Akademik kurul toplantısına Prof. Dr. KARABULUT'un yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk KAYA, Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim ÖZGÜL ile akademik personel katıldı.

AİÇÜ ve Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin değerlendirmenin yapıldığı toplantıda akademisyenler ile istişare yapıldı.

Toplantının ardından Prof. Dr. KARABULUT, hemşehrilerimiz Abdulbari Goozel ve Fevzihan Aras tarafından yapımı devam eden kız öğrenci yurdu inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum