AĞRI VALİSİ VAROL, POLİS HAFTASI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

AĞRI VALİSİ VAROL, POLİS HAFTASI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI
Editör: Söyler Haber
10 Nisan 2022 - 13:47

AĞRI VALİSİ VAROL, POLİS HAFTASI DOLAYISIYLA
BİR MESAJ YAYIMLADI

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Varol yayımladığı mesajında “Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen; kamu düzeninin sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetleri ile can ve mal güvenliğinin korunması için büyük bir fedakarlık ve özveriyle faaliyet yürüten Türk Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.
 
İki asra yaklaşan şanlı ve köklü geçmişiyle cennet yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olan, günün gerektirdiği yeniliklere adapte olarak kendini geliştiren ve son teknolojiyi kullanan Türk Polis Teşkilatımız; suç oluşmadan suçu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarla tüm dünyada örnek gösterilen başarılara imza atmakta, eğitim ve güvenlik anlamında önemli görevler üstlenmektedir.
 
Vatandaşlarımızla el ele vermek suretiyle toplumda huzur ve güven ortamını tesis ederek huzurlu toplum anlayışı ile çalışmalarına devam eden Türk Polis Teşkilatımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına olan inancım tamdır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın, Polis Haftası'nı ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor; görevi başında şehit düşen ve aramızdan ayrılan güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazi olanlara ve görevleri başında olan personelimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum