10 NİSAN POLİS GÜNÜ, ​​​​​​​DOĞUBAYAZIT'TA ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

10 NİSAN POLİS GÜNÜ, ​​​​​​​DOĞUBAYAZIT'TA ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR
Editör: Söyler Haber
10 Nisan 2022 - 16:09



10 NİSAN POLİS GÜNÜ,
DOĞUBAYAZIT’TA ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü, 10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası Doğubayazıt’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Programa; Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit, AK Parti Doğubayazıt Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Sıddık Söyler, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkan Yardımcısı Salih Eryılmaz ve emniyet personelleri katılım sağladı.

Doğubayazıt Kaymakamlık bahçesinde sabah saat 10.00 da Atatürk anıtına ilçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak, tarafından çelenk sunumu yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardında Emniyet Müdürü Şükrü Solak, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Solak ve beraberindeki heyet, İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar'ı makamında ziyaret etti.


Şehit olan güvenlik güçleri için Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçe merkez camiinde mevlidi şerif okutuldu.

Polis haftası dolayısıyla Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğüne AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Sena Geçit ve yönetim kurulu üyeleri, kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından kutlama ziyaretleri yapıldı.

Mevlitten sonra camii çıkışında vatandaşlara kolonya ve çikolata ikramı yapıldı. İlçe merkezinde kurulan çadırda vatandaşları bilgilendirmek için el broşürleri dağıtıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum