AĞRI VALİSİ VAROL, PATNOS'TA

AĞRI VALİSİ VAROL, PATNOS'TA
Editör: Söyler Haber
28 Ocak 2022 - 19:13



AĞRI VALİSİ VAROL, PATNOS’TA

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bir dizi program dolayısıyla Patnos ilçesini ziyaret etti.
Varol, Programına Patnos Kaymakamlığı ziyareti ile başladı. Patnos ilçe Kaymakamı Yusuf Cankatar ve ilçe protokol üyeleri̇ tarafından kaymakamlık binası önünde karşılanan Vali Varol, Kaymakam Cankatar'dan ilçenin genel durumuna ilişkin bilgi aldı.
Vali Dr. Osman Varol, “Ocak Ayı Muhtarlar Toplantısı” kapsamında Patnos’ta faaliyet gösteren mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinledi.
 Patnos Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Varol’un yanı sıra il protokol üyeleri, ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.
 Vali Dr. Osman Varol, Ağrı ilimizin her noktasında görev yürüten muhtarlarımızla her ay düzenli olarak yapılan bu toplantılar sayesinde vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin anlaşılarak mahalle ve köylerimizdeki eksikliklerin hızla giderildiğini belirtti.
 Muhtarlar her birinin istek ve taleplerini tek tek dinleyip ilgili kurumlardan bu hususlarda yürüttükleri faaliyetleri hakkında bilgi alan Varol, köy ve mahallelerde yapılması gereken çalışmalar noktasında ilgili kurumlara talimat verdi.


VALİ DR. OSMAN VAROL, PATNOS’TA ESNAFIYLA BİR ARADA.
İlçenin en işlek noktasında Patnos Kaymakamı Yusuf Cankatar ile birlikte esnafı ziyaret eden Vali Varol, Patnos’lu vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Patnos halkı tarafından sıcak ve sevgi ile karşılanan Varol, bir süre sohbet ettiği esnafa bereketli ve hayırlı kazançlar diledi.
Esnaf ziyaretleri esnasında buluştuğu vatandaşlarla hasbihal eden Vali Varol, çalışmalarındaki temel motivasyonunun hemşehrilerimizin memnuniyeti olduğunu belirtti.

PATNOS’LU ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ.
Patnos’ta gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında, yol kenarından Vali Amcalarına selam veren çocuklara kayıtsız kalamadı. Aracını durdurarak miniklerle tatlı bir sohbete koyulan Vali Varol, gençlerimizin hedeflerini ve isteklerini dinledi
Bir araya geldiği çocuklarla yakından ilgilenen ve onlara çeşitli hediyeler veren Vali Dr. Osman Varol, sınavlara hazırlandığını belirten gençlere gelecek hedefleri hakkında bilgi alarak çocuklara başarılar diledi.

PATNOS JANDARMA KOMANDO ALAY KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ.
Alay Komutanı Albay Mehmet Arı ve Mehmetçik tarafından karşılanan Vali Varol, ziyaretlerinin anısına şeref defterini imzaladı.
Alay Komutanı Albay Mehmet Arı ile çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Dr. Osman Varol, yürütülen faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı. Vali Varol, günün anısına fotoğraf çektirdiği komandolara muvaffakiyetler diledi.

VALİ VAROL'DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Vali Dr. Osman Varol, Patnos Kaymakamı Yusuf Cankatar ve protokol üyeleri̇ ile birlikte, Şehit Er Bahattin Çetin’in Patnos’ta ikamet eden ailesini evlerinde ziyaret etti.
 2017 yılında Tunceli’nin Ovacık ilçesinde bölücü terör örgütü ile girilen çatışma sonucu şehit olan Er Bahattin Çetin’in ailesi ile yakinen ilgilenen Vali Varol, Devletimizin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti.
 Şehit ailesi ile hasbihal eden Vali Varol, vatanı ve milleti uğruna en kıymetli varlıkları olan canlarını feda eden aziz şehitlerimize minnettar olduklarını belirterek Şehit Bahattin Çetin’i rahmet ve dua ile andı.

VAROL PATNOVA TEKSTİLİ ZİYARET ETTİ.
Patnos’ta yapımı süren Tekstilkent’in tamamlanması ile oraya taşınacak olan
Halihazırda 80’i kadınlardan oluşmak üzere
Toplamda 100 vatandaşa istihdam sağlayan ve yakın zamanda üretime başlayan
Patnova Tekstilde inceleme yaparak işletme sahibi Yaşar Tuzmekli’den üretim faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Vali Varol, işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak istihdamı artıracak her projenin ve ilimize yapılan her yatırımın destekçisi olduklarını ifade etti.
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol yaptığı ziyaretlerden sonra heyeti ile beraber Ağrı iline geri döndü.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum