AĞRI VALİSİ KOÇ "BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"

Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Ağrı Belediye Başkanı Metin KARADOĞAN ile, Sebze ve Meyve Hali, çarşı esnafı ve Canlı Hayvan Borsasını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AĞRI VALİSİ KOÇ "BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"
Editör: Söyler Haber
01 Mart 2024 - 18:31


AĞRI VALİSİ KOÇ “BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Ağrı Belediye Başkanı Metin KARADOĞAN ile, Sebze ve Meyve Halini, çarşı esnafını ve Canlı Hayvan Borsasını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali KOÇ, vatandaşlar ile hasbihal ederek, istek ve taleplerini dinledi. Vali Mustafa KOÇ, gönlü güzel esnafımıza bol ve hayırlı kazançlar diliyorum. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah. Biz birlikte güçlüyüz.

Canlı Hayvan Borsası ile Sebze ve Meyve Halini ziyaret eden Vali KOÇ, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Ağrı Valisi KOÇ, Canlı Hayvan Borsası, şehrimizin ekonomik ve sosyal dokusunun önemli bir parçası, bölgenin ekonomik dinamizminin temel taşlarından biri, Ağrı'mızın sürdürülebilir kalkınması için vazgeçilmez bir unsurudur. Bizleri güler yüzleriyle, samimi sohbetleriyle karşılayan, gönüllerinde yer açan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim, hayırlı ve bereketli kazançlar nasip eylesin. Birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun inşallah.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum