AĞRI VALİSİ DR. VAROL, DİYADİN İLÇESİNDE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Diyadin ilçesine gitti.

AĞRI VALİSİ DR. VAROL, DİYADİN İLÇESİNDE
Editör: Söyler Haber
14 Eylül 2022 - 16:44 - Güncelleme: 22 Ekim 2022 - 13:54




AĞRI VALİSİ DR. VAROL, DİYADİN İLÇESİNDE

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Diyadin ilçesine gitti.

Vali Varol’u Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali, karşıladı. Varol, karşılama için ellerinde çiçekler ile bekleyen çocuklar ile bir süre sohbet etti.

Diyadin’de Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, “Eylül Ayı Muhtarlar Toplantısı” kapsamında Diyadin’e bağlı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sorun ve taleplerini doğrudan dinledi.

Diyadin Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Varol ile birlikte Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürü Kenan Engin, ilçe protokol üyeleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Ağrı Valisi toplantının açılış konuşmasında; muhtarlarla sık sık bir araya gelmeye gayret ettiklerini, bu toplantılar sayesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi akışının sağlandığını, muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinleyip not ettiğini ve bu sayede daha verimli ve güzel sonuçlar elde ettiğini dile getirdi.

Mahalle ve köylerin ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla muhtarların her birinin istek ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Dr. Varol, Diyadin’e hayırlı olması temennisinde bulunarak toplantıyı sonlandırdı.

Tarıma Dayalı İhtisas Sera OSB inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Vali Dr. Osman Varol, Ağrı İl Özel İdaresi bünyesinde yeni kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas Sera OSB inşaat alanında incelemelerde bulundu ve sondaj işlemi tamamlanan Öz-1 Jeotermal kuyusunda incelemelerde bulundu.
Açılışın akabinde Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında; Ağrı Diyadin TDİ Sera Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ve yetkililerin katılımıyla bölgede yapılan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

Mollakara köyünü ziyaret etti.
Vali Dr. Osman Varol, Mollakara köyünü ziyaret etti. Akabinde vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Vali Varol, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Feruh Mağden ve ilçe jandarma personeli tarafından karşılanan Vali Varol, Binbaşı Mağden ile makamında bir süre görüştü.
Makam görüşmesi sonrasında hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Varol, yapılan çalışmalar ve personel durumu hakkında bilgi aldı. Jandarma personeli ile sohbet eden Vali Varol, kolaylıklar diledi.

Altın ve Gümüş Maden Sahasında
Valimiz Dr. Osman Varol, Koza Altın İşletmelerine ait Mollakara Altın ve Gümüş Projesi maden sahasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum