AĞRI VALİ VEKİLİ BÜLENT ŞİMŞEK'İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

AĞRI VALİ VEKİLİ BÜLENT ŞİMŞEK'İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Editör: Söyler Haber
15 Temmuz 2023 - 12:33 - Güncelleme: 15 Temmuz 2023 - 12:40




AĞRI VALİ VEKİLİ BÜLENT ŞİMŞEK'İN
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI



 
Ağrı Vali Vekili Bülent ŞİMŞEK, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Vekili ŞİMŞEK, “Aziz milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden, Fethullahçı Terör Örgütü tarafından millî iradeye ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile hükûmetine yönelik gerçekleşen hain darbe girişiminin üzerinden yedi yıl geçti.
 
15 Temmuz; hain terör örgütü FETÖ/PDY tarafından ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, demokrasimize ve özgürlüğümüze yönelik darbe girişimine karşı aziz milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla canları pahasına meydanları doldurarak vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkarak yazmış olduğu destanın adıdır.
 
Türk milletinin yeniden dirilişinin ve şahlanışının destanı olan 15 Temmuz; tankın ve topun, millet iradesi karşısında bir şey ifade etmediğinin en anlamlı kanıtıdır. Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevzu bahis olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yedinci yıldönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve tarih boyunca aynı ortak mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum