Ağrı Tanıtım Günleri Etkinliklerinde Doğubayazıt Rüzgarı

Ağrı Tanıtım Günleri Etkinliklerinde Doğubayazıt Rüzgarı
Editör: Söyler Haber
10 Ekim 2021 - 22:19 - Güncelleme: 11 Ekim 2021 - 19:09


Ağrı Tanıtım Günleri Etkinlikleri İstanbul’da Sona Erdi

Doğubayazıt Belediyesi Kadın Erbane Grubu Büyük İlgi Topladı


Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul’un Maltepe ilçesinde 7-10 Ekim tarihleri arasında “Ağrı Tanıtım Günleri” etkinlikleri yapılan açılışla başladı.

Açılışa; AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ilçe kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Ağrı’lı Siyasetçiler, Bürokratlar, Ağrı il, ilçe dernekleri ve vatandaşlar katılım sağladılar.

“Ağrı Tanıtım Günleri” İstanbul Maltepe'de 7-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonda, Ağrı ve ilçelerinin yöresel lezzetleri İstanbullularla buluşmaya bu gece itibari ile son buldu.

Etkinliklerin son gününde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından da ziyaret edildi.

“Ağrı Tanıtım Günleri” İstanbul Maltepe'de 7-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonda, Ağrı ve ilçelerinin açtıkları stantlar içerisinde en çok ilgiyi gören ve yoğun bir ziyaret akına uğrayan, Erbane Grubunun yaptığı şovlar ve söyledikleri şarkılar, ziyaretçiler tarafından yapılan alışverişler ile tabiri caiz ise “Ağrı Tanıtım Günleri’ni kurtaran stant Doğubayazıt Belediyesi stanttı olmuştur.

Doğubayazıt Belediyesi tarafından açılan stanttı, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Ağrı’lı Siyasetçiler, Bürokratlar, İşadamları, Ağrı il ve ilçe dernekleri ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanarak ziyaret edildi.

Ağrı Tanıtım Günleri Etkinliğinde Ağrı Spor ’da stant açtı. Ağrı Spor Başkanı Mehmet Yıldırım ve 2. Başkan AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar gelen davetlilere Ağrı Spora katkı olsun diye forma sattılar.

Ağrı İl ve İlçelerinin açtıkları stantları, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Ağrı’lı Siyasetçiler, Bürokratlar, İşadamları, Ağrı il ve ilçe dernekleri ve vatandaşlar tarafından ziyaret edilerek hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldular.

 “Ağrı Tanıtım Günleri” stantlarında sergiye açılan yiyecek, tarihi eşyalar, el yapımı halılar İl ve ilçe belediyelere katkı olsun diye ziyarete gelen davetliler tarafından satın alındı.

Birçok etkinliğin de sergilendiği fuarda, Doğubayazıt Belediyesinin katılım sağladığı fuar renkli görüntülere sahne oldu.

Doğubayazıt Belediyesi tarafından açılan stantta gelen her misafir güler yüz, ikramlar ve saygı çerçevesinde karşılanarak ayrıca Belediye Başkanı Yıldız Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mecburiye Şahin ve Belediye personellerinden oluşan “Doğubayazıt Belediyesi Kadın Erbane Grubu” söyledikleri şarkılar ve yaptıkları Erbane şovlarıyla davete gelen vatandaşlar arasında büyük ilgi topladı.

Yöresel ürün stantlarının da kurulduğu etkinlikte, çeşitli konserler ve gösteriler yer aldı. Öte yandan, dengbejlerin söyledikleri Kürtçe kılamları etkinliğe renk kattı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum