​​​​​​​VALİ VAROL, M.E.M. KÖKREK İLE AĞRI MERKEZDE BULUNAN EĞİTİM YUVALARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

​​​​​​​VALİ VAROL, M.E.M. KÖKREK İLE AĞRI MERKEZDE BULUNAN EĞİTİM YUVALARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Editör: Söyler Haber
11 Ekim 2021 - 13:29 - Güncelleme: 11 Ekim 2021 - 13:38


VALİ VAROL, M.E.M. KÖKREK İLE AĞRI MERKEZDE
BULUNAN OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ile birlikte Ağrı merkezde bulunan okullarda incelemelerde bulundu.

 Öğrencilerin eğitim alanlarını inceleyen Vali Varol, Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Yılmaz Adan’dan okulun ve öğrencilerin durumu hakkında bilgiler aldı.  

Vali Varol, daha sonra Kardelen Anaokulunu ziyaret etti. Kardelen Anaokulunda incelemelerde bulunarak Müdür Yardımcısı Kübra Hilal Yavuz'dan eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ardından Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Vali Varol, okul müdürü Dinçer Manay'dan okulda yürütülen faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Osman Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ile birlikte Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Vali Varol, öğrencilerin gerçek üretim ortamlarında mesleki eğitim gördüğü alanlarda incelemelerde bulundu.

Araştırma ve Geliştirme Merkezini ( AR - GE ) ziyaret eden Vali Varol, Araştırma ve Geliştirme Merkezinde ( AR - GE ) incelemelerde bulunarak, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'ten merkez hakkında bilgi aldı.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum