Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek'in yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek'in yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
Editör: Söyler Haber
12 Eylül 2022 - 09:07


Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek'in
yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, mesajında,"2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencilerimizi pırıl pırıl gözleri ve gülen yüzleri ile karşılamanın heyecanı içerisindeyiz. Geleceği kuracak yeni nesillere hakları olan daha kaliteli eğitim imkanları sağlamanın yollarını bulmak, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirerek, ülkemizi çağdaş uygarlığın önemli bir unsuru haline getirmek hepimizin birinci meselesi olmalıdır. Bizler çalışmalarımızı bu istikamette tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ağrı'da eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve eğitimin kalitesinin artırılması adına çalışmalarımızı dikkatle yürütüyoruz. “dedi. 
Öğrencilere seslenen Kökrek, “Sizler bizim geleceğe ektiğimiz tohumlarsınız. Sizlerin vatan sevdalısı, dünyayı ve kendi kültürünü yakından tanıyan, ahlaklı bireyler olarak yetişmeniz için biz eğitimciler tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Bir amaca bağlanmayan ruh yolunu kaybeder.  Vatanına, milletine, bayrağına bağlı, insan sevgisini her şeyin üzerinde tutan ve yaşadığı toplumu güzelleştiren nesiller ülkemizin geleceğini aydınlatacaktır. Dersleriniz için göstereceğiniz çalışma azmi sonucunda kazanacağınız bilgi ve becerilerin de geleceğinizde bir üst öğretimde sizi başarılı kılacağını unutmayın. Bilgiye ulaşmak için her türlü kaynağı kullanın. “ifadelerini kullandı. 
Velilere de seslenen Kökrek, “Saygıdeğer anne babalar; evlatlarınız bize emanettir. Evlatlarınız bizim çocuklarımız olarak huzurlu ve emin bir eğitim ortamında, çağdaş normlar temelinde eğitimlerini sürdüreceklerdir. Günümüzde olduğu gibi gelecekte de kendinizden daha çok önemsediğiniz evlatlarınızın kendilerine ve ülkemize faydalı bir insan olarak yetişmeleri için desteğinizi devam ettirmenizi arzu ediyor ve bütün velilerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. “dedi. 

Öğretmenlere de seslenen Kökrek, “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı hayata hazırlarken onları bilgiyle donatmadan önce onların milli ve manevi değerleri özümsemiş, evrensel ahlak normlarına uygun bir vatandaş olmalarını sağlamalıyız. Günümüzde bilgiye sahip olma, iktisadi hayatta ve toplumsal ilerlemede en belirleyici rolü üstlenmiştir. Teknolojik gelişmeler günümüzdeki yaşamımızın sınırlarını tayin etmekte, istikbalimizi biçimlendirmektedir. Bilginin sınırlarını daha da ileriye götürmek için sizlerin en uygun ortamı değişik eğitim-öğretim modellerinizle elde edeceğinize güvenim tamdır. Sizlere yürekten inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum. Bu duygularla 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diler; tüm eğitim camiasına sağlık, mutluluk ve başarı temenni ederim. “diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum